Thursday, March 9, 2017

kevään tuoksua

Vallan hurjan pitkä aika on kulunut edellisestä kerrasta. Siihen on ollut kuitenkin "Hyvä" syy. Muutimme joulukuun alussa Jyväskylästä pääkaupungin vilinään ja totuttelu uuteen elämänrytmiin ja uuteen työhön ovat vieneet aikaa ja voimavaroja.

Käsitöiden osalta ei kuitenkaan olla toimettomana oltu vaan ompelimo ja kutomo ovat kyllä olleet toiminnassa. Kutomo jäi isolta osaltaan Jyväskylään, mutta sain otettua mukaan kuitenkin yhdet kangaspuut ja siitä olen erittäin iloinen :)
 

Puissa kudon tällä hetkellä poppanaa punaisen, valkoisen ja mustan sävyillä. Ajatuksena olisi, että nämä jäisivät itselle, mutta saa nähdä miten käy :)
Jyväskylän kutomossa syntyy edelleen mattoa samalla mallilla kuin syksylläkin. Loimet alkavat olla vähissä eli uutta on pian luotava.

Ompelimossa on oltu jo pääsiäistunnelmissa. Olen ommellut pellavaisia kaitaliinoja, joihin ystäväni sitten on painanut ihania pääsiäsiaiheisia ja keväisiä kuvia.


Ja tässä sitten pieni maistiainen uudesta työpaikastani. Ja kirjaimellisestikin se on aivan uusi, sillä reilu viikko sitten saimme osastollemme aivan uudet tilat. Kyllä näissä nyt kelpaa pikku nyyttejä hoitaa sekä meidän hoitajien että perheiden.


Iloista ja aurinkoista keväistä viikonloppua jokaiselle!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...