Wednesday, March 16, 2016

Pääsiäisen odotusta


Pääsiäinen on aivan pian ja meidän pajalla on valmistunut koristeita pääsiäiskoteja koristamaan.


Paperinarusta syntyi kivoja iloisen värisiä kransseja.Jo perinteeksi muodostuneita munakransseja oli tietenkin pakko tehdä.
Tämän villin munakranssin tein koristamaan meidän omaa ulko-ovea.


Iloa ja valoa kevääseen ja oikein siunattua Kristuksen ylösnousemusjuhlaa kaikille!!!

Sunday, March 6, 2016

Kevättä ilmassa

Muutaman viikon kuluttua on pääsiäinen. Pikkuhiljaa olen aloitellut pääsiäisaskartelut. Terassilla eilen väkertelin risukransseja ja huovasta olen tehnyt niihin koristeeksi keväisiä kukkia.Pinterestiä selatessani löysin näitä mukavia kukkaideoita ja päätin kokeilla. Paperinarusta olen neulonut myös kransseja, mutta niistä kuvia sitten kun ovat valmiita.Vielä parit anelmaiset on puikoilla syntyneet. Toiset ova lyhyemmät varreltaan. Nyt on mukava taas päästä neulomaan jotain muuta. Liian monet samanlaiset peräkkäin onkin jo tullut tehtyä...Kankurin pajalla on syntynyt punavalkoista mattoa. Kokeilin hieman eritavalla tehdä, eli parinkymmenen sentin välein vaihdoin poljennan suuntaa ja siitä tuleekin ihan mukavaa kuviota.Myös poppanapuissa on syntynyt monenlaista liinaa. Nämä kaikki ovat äitini käsialaa. Molemmissa puissa on pian loimet lopussa ja päästään miettimään uutta.
Myös koulussa olemme väsänneet monenlaista ja suunnitelmiakin on paljon, mutta niistä lisää myöhemmin. Iloista kevään ja pääsiäisen odotusta kaikille.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...