Sunday, March 6, 2016

Kevättä ilmassa

Muutaman viikon kuluttua on pääsiäinen. Pikkuhiljaa olen aloitellut pääsiäisaskartelut. Terassilla eilen väkertelin risukransseja ja huovasta olen tehnyt niihin koristeeksi keväisiä kukkia.Pinterestiä selatessani löysin näitä mukavia kukkaideoita ja päätin kokeilla. Paperinarusta olen neulonut myös kransseja, mutta niistä kuvia sitten kun ovat valmiita.Vielä parit anelmaiset on puikoilla syntyneet. Toiset ova lyhyemmät varreltaan. Nyt on mukava taas päästä neulomaan jotain muuta. Liian monet samanlaiset peräkkäin onkin jo tullut tehtyä...Kankurin pajalla on syntynyt punavalkoista mattoa. Kokeilin hieman eritavalla tehdä, eli parinkymmenen sentin välein vaihdoin poljennan suuntaa ja siitä tuleekin ihan mukavaa kuviota.Myös poppanapuissa on syntynyt monenlaista liinaa. Nämä kaikki ovat äitini käsialaa. Molemmissa puissa on pian loimet lopussa ja päästään miettimään uutta.
Myös koulussa olemme väsänneet monenlaista ja suunnitelmiakin on paljon, mutta niistä lisää myöhemmin. Iloista kevään ja pääsiäisen odotusta kaikille.

2 comments:

  1. Keväisiä kukkia ja aivan ihanat sukat!
    Kaunis punavalkoinen matto ja poppanat, olisipa kiva taas kutoa kangaspuilla, olen joskus 90-luvulla tehnyt mattoja, poppanoita ja villashaalin.
    Sinulle myös mukavaa kevään ja pääsiäisen odotusta!

    ReplyDelete
  2. Onpas söpöt sukat... kuten myös NIIN kauniit kielosukat edellisessä postatuksessa. Kauniita käsitöitä kaikkinensa... matot aivan ihania! Mukavaa opiskelua ja pääsiäisen odotusta:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...