Wednesday, April 9, 2014

Keväisiä myyjäisvalmisteluja


Viimepäivät ovat kuluneet tulevan perjantain myyjäisiä valmistellessa. Työpaikallani järjestetään perinteiset kevätmyyjäiset ja niihin olen valmistanut kaikenlaista pientä mukavaa keväistä askartelua ja käsityötä.
Maanantaina olimme mökillä ja siellä ulkona istuskellessa värkättiin risuista erilaisia koristeita pääsiäistä varten. Päivä oli vielä hieman kolea vaikka aurinko paistoikin, joten koristelut tehtiin sitten sisätiloissa.
Keväisiä tilkkuliinoja tein myös muutamia myyjäisiä varten. Kankaista osa on vanhoja varastoja, mutta myös Laukaan Kretliinissä tuli vierailtua alkuvuodesta ja sieltä löytyi mukavia keväisiä oranssin ja keltaisen sävyisiä kankaita.
Ystävättäreltäni sain kauniin tulppaani-sabloonan lainaksi kankaanpainantaa varten ja tällaisia keväisiä pellavaliinoja sitten sillä mallilla väkertelin.


Myös tämä suopursu-sabloona on ystävättäreltäni lainattu ja muutaman liinan ehdin tekemään myös sillä mallilla.


Äitini on myös ahkerasti neulonut ja ommellut sekä kutonut ja tässä muutamia neulomuksia. Ilmat ovat vielä viileitä, joten eiköhän sukat, tossut ja lapaset vieläkin käy kaupaksi.Näitä vauvanpeittoja neuloin jo talvella nalle-langasta. Mallit ovat kauneimmat käsityöt lehdestä.


Palmikkosukkia olen neulonut tilauksesta jo useita. Tämä pari tosin nyt taitaa ehtiä ihan myyntipöytään saakka tällä kertaa.Nämä piirakkasukat taas löysivät tiensä työkaverini jalkoja lämmittämään ja uudetkin ovat jo tilauksessa.


Kevät on edennyt ja tällaisissa maisemissa mökillä maanantaipäivää vietimme askarrellen ja lintujen ääniä kuunnellen.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...