Wednesday, May 22, 2013

Vauvapeitto

Ihana kesä on tullut!!! Eipä sitä juurikaan malttaisi sisällä olla, mutta yksi tilaustyö oli saatava valmiiksi ja tänään sen sitten ompelin. Tilauksessa oli vauvapeitto kesällä syntyville kaksosille.


Minulla on ollut jo pitkään kaapissa lasten kangaspaloja, joille en vielä ollut käyttöä löytänyt, mutta nyt päätin, että kokeilen mitä niistä voisin tehdä. Tällaisista paloista sitten lähdin katsomaan millainen peitto voisi olla.


Yhdistelemällä kahdella eri kankaalla kehystettyjä kuvia sain aikaan tällaisen hempeän sävyisen alun. Varmaan jo arvaattekin väreistä kumpia masusta odotetaan tulevaksi...:)


Näistä yksistään ei peitto vielä tullut tarpeeksi suuri, joten sitten täytyikin lähteä suunnittelemaan lisäpaloja ja niihin sitten päätin laittaa iloista alkukesän vihreää sävyä.


Nämä palat yhdistin sitten peiton päihin ja vielä reunoille kaitaleet vaaleaa kirjainkangasta niin peiton koko alkoikin olla oikea.


Ja sitten vielä reunaan kanttaukset vaaleanpunaisella kankaalla ja peitto alkoikin olla valmis.

Taustaksi laitoin ruudullisen flanellin, joka on pehmoinen vaikka ihan paljasta ihoa vasten. Varsin kesäinen peittohan tuosta näytti tulevan, mutta kesäinen väri sopii kesävauvoille.

Nyt sitten kiireenvilkkaa jatkamaan ihanasta auringonpaisteesta nauttimista!!! Aurinkoista alkanutta kesää ystävät!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...