Friday, November 15, 2013

Peitto

Tilaustyönä tehty tilkkupeitto on vihdoin valmistunut ja tällainen siitä nyt sitten tuli. Ainakin tilaaja vaikutti tyytyväiseltä lähtiessään peitto mukanaan tänään.
Peitto on tehty 140cm leveään sänkyyn, jossa on paksut puiset laidat. Ruutuplokkeja on 5 x 6 ja jokaisen ruutuplokin välissä on sitten kukallisesta kankaasta neliö. Tilaajan toiveena oli kellertäviä ja punertavia sävyjä mutta ei kirkkaita sävyjä, joten yritin sitten löytää hieman tällaisia murretun sävyisiä kankaita.
Tänään starttasi joulunajan myyjäisrumba omalta työpaikaltani sairaalalta ja mukavasti kului päivä ihmisten kanssa rupatellessa ja tehtiin hieman toki kauppojakin. Muutaman viikon kuluttua jatkamme sitten neljän päivän myyjäisrupeamalla. Eikä sitten aikaakaan kun on jo joulu.
Hyvää viikonvaihdetta kaikille.

9 comments:

 1. Replies
  1. Thank you!! It is for douple-bed so it is quite big. I made it for my friends at work. Happy new year my dear friend!!!

   Delete
 2. Yes it is quite big, it is for double-bed :)

  ReplyDelete
 3. Hei Maarit,
  Tervetuloa seuraamme blogiini !
  Sinun käsitöissäsi on kaunis värimaailma, josta itsekin pidän kovasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, ihana onkin seurata sinun upeaa blogiasi. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle!!

   Delete
 4. Aivan ihana peitto. Hienot värit! :)
  t. Ulla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, itsekin pidin väreistä ja myös malli oli melko mukava ommeltava. Hieman muunnellen yhdestä tilkkukirjasta löytämääni ohjetta sen värkkäsin. Idearikasta alkanutta vuotta sinulle!!!

   Delete
 5. Great things you make! Like your blog! :)
  Regards from Lisa

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...