Sunday, November 3, 2013

Joulupajan puuhia

Jouluisten käsitöiden pajalla on riittänyt kiireitä viime aikoina. Runsaan viikon kuluttua starttaavat ensimmäiset myyjäiset omalla työpaikallani ja niitä varten on ompelukone käynyt tiiviiseen tahtiin.Jouluisia lahjapussukoita olen ommellut erilaisilla kuvilla ja kankailla. Punaisesta pellavasta olen myös leikannut jo pussukoita, mutta niitä ei vielä ole ommeltu. Pussukoita on jo lähtenyt eteenpäin ennen kuin ehtivät myyjäispöytään.

Erilaisia kaitaliinoja olen myös ommellut punaisesta, valkoisesta ja luonnon värisestä pellavasta. Sabloonat kuviin ovat ystävättäreni tekemiä ja olen sitten harjoitellut jälleen kerran painohommia. Mukavaa puuhaa se on ja haaveilen jo, että osaisin tehdä itse sabloonoita. Ihania kuva-aiheita on paljon mielessä. Saas nähdä...Neulepajalla on myös tehty töitä. Sukkia syntyy jonkinmoisella vauhdilla. Tilaustöitäkin on neuleissa jonkin verran. Tällaiset samanlaiset palmikkosukat ovat tällä hetkellä työn alla työkaverilleni. Langat ovat toisen työkaverini lampolasta. Kuvan sukat ovat ihan seiska veikasta neulotut.
Joulupukin apulaisen pajassa työt jatkuvat tulevina viikkoina entistä tiiviimpään tahtiin. Siitä tietää joulun olevan jo lähellä... Mukavaa uutta viikkoa kaikille!!!

3 comments:

  1. You have ben busy! And really preparing for Christmas! Nice bags, and your stockings look really warm and cosy! Love your bord blocks, to!

    ReplyDelete
  2. Mahtavan määrän olet jo jouluisia töitä tehnytkin joulupajassa.

    ReplyDelete
  3. Kauniita joulujuttuja olet tehnyt. Tykkään erityisesti noista tuohisista tuikkuastioista.Ompelutyösi ovat myös ihania.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...