Wednesday, February 13, 2013

Lisää kankaanpainantaa

On niin ihanaa kun on vapaa päivä ja voi tehdä ihan mitä huvittaa. Useinhan sitä huvittaa tehdä käsitöitä...:) Tänään päätin kokeilla jälleen kankaanpainantaa. Sain ystävältäni lainaksi orvokki sabloonia ja niistä olikin helppo lähteä yrittämään.


Olin jo aiemmin painanut yhden tällaisen sinisen orvokin ja tänään tein niitä vielä muutaman lisää. Tarkoitus on myöhemmin koota ne yhteen ja laittaa hieman tilkkuja sekaan kaitaliinaksi. Saas nähdä mitä niistä tulee...


Sinellistä löysin kaunista pinkkiä kangasväriä ja siitäpä syntyikin sitten vaaleanpunaisia orvokkeja. Mukavan keväinen olo näitä tehdessä tulikin.


Myös tämä lilan sävy lähti mukaani samaiselta Sinellin reissulta (ja pari muutakin purkkia). Erityisesti tykästyin tähän orvokin sävyyn. Myös näistä tulisi kaitaliinoja niin, että molemmissa päissä olisi painatukset ja reunuksena puuvillakangas. Kuvat on painettu valkealle pellavakankaalle.


Viimepäivinä on tipahdellut postilaatikkoon käsityölehtiä pullollaan keväisiä upeita töitä. Novitan puro batik lanka kauniissa pastellisissa sävyissä tupsahti ostoskärryyn kuin vahingossa. Varastossa minulla olikin ruskean sävyistä lankaa ja näistä olisi tarkoitus väkertää neulepeitto.

Sain tänään ystävänpäiväkortin jossa oli kaunis värssy:

                              Ole iloinen lahjoista elämän suomista,
                              Rohkein mielin, hymyillen katso huomista,

Iloista ystävänpäivää kaikki ystävät lähellä ja kaukana!!! Happy Valentine´s day my dear friends!!!

2 comments:

  1. Kauniita kankaanpainanta kuvioita!
    Tulee varmasti kauniita liinoja!

    ReplyDelete
  2. Still painting!? Lovely flowers, the blue ones are my favorites in May!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...