Friday, October 5, 2012

Syyspuuhia


Tänään onkin ollut varsin syksyisen sateinen päivä. Eilen laittelin pihalle ja terassille hieman syksyistä tunnelmaa. Kävin Viherlandiasta hakemassa kanervia ja callunoita. Edellisvuotisia jäkäliä ja mustikanvarpuja löytyi vielä varastoista ja niistä rakentelin hieman asetelmia. Kaikkia kesäkukkia en vielä raaskinut pois laittaa, sillä ahkeraliisat kukkivat pihalla edelleen niin kauniisti. Merkillinen syksy on ollut, kun täälläpäin ei ainakaan ole vielä ollut yhtään pakkasyötä.
Tältä näytti askartelu ja käsityöhuoneeni tänään. Jouluiset näperrykset ovat kovasti jo työn alla ja tänään käynnistyi myös joulukorttipaja. Puuhaa riittää kovasti vielä ennen kuin kaikki on valmista. Illaksi paja hiljentyi ja kotimme valmistautui vastaanottamaan ihanat ystävät vieraiksi.


Kinuskikissan blogista löysin kesällä ihanan raparperipiirakan ohjeen ja sitä hieman muokaten tein syksyisen omenapiirakan vieraille tarjottavaksi. Saimme vierailta tuliaisiksi kauniin kukka-asetelman, joka sopii ihanasti olohuoneen pöytää koristamaan.


Ihanaa ja tunnelmallista syksyistä viikonloppu kaikille.

Wednesday, October 3, 2012

Jälleen on aivan liian pitkä tovi kulunut edellisestä kerrasta, mutta aika lentää kuin siivillä ja paljon riittää puuhaa. Olenkin miettinyt miten tuon ajan saisi hieman hidastumaan niin, että ehtisi enemmän tehdä näitä kivoja juttuja. Käsitöitä olen toki ehtinyt tekemään ja tämän päivänkin vietin mattoa kutoen. Tänään olikin pitkästä aikaa oikein upea syyspäivä....:)


Tässä on uusimman kudontaprojektini kuteet. Tänään en vielä sitä päässyt aloittamaan, mutta ehkä ensi viikolla sitten. Kollegani tilasi minulta keittiöönsä uudet matot ja kävi itse ostamassa kuteet. Mielestäni aivan mahtavat värit ja odotankin innolla, että pääsen tämän projektin kimppuun....:)Jouluisten käsitöiden teon olen myös hiljalleen aloittanut. Joulunalusajan myyjäiset lähestyvät hurjaa vauhtia ja siksi täytyy töiden olla jo hyvässä vauhdissa.Liinoissa olen käyttänyt sekä valkoista että luonnon väristä pellavakangasta. Ihastuin tuohon ruutukankaaseen ja arvelin, että siitä saan mukavia sydämiä liinoihin. Ja hyvinhän nuo näyttävät liinoihin sopivankin. Erilaisia jouluisia puuvilla kankaita olen sitten käyttänyt reunustamisessa ja tuon pitkän liinan keskellä. Pellavaa on leikattu liinoiksi melkoinen määrä ja ne odottavat vain ompelua.


Tässä vielä muistoja kesästä. Jälleen Taivaallinen Isä muistutti lupauksistaan kun asetti kaarensa taivaanrannalle sateen jälkeen. Hän lupaa kulkea kanssamme joka päivä siunaten ja varjellen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...