Friday, March 30, 2012

Kevättä...

Loman jälkeen on töihin palattu ja kevät on vihdoin myös kunnolla saapunut. Jonkinlaista takatalvea povailevat tuleville päiville, mutta tänään ainakin vielä on ollut kivan keväinen päivä. Tämän päivän vietimme sairaalalla kevätmyyjäisten parissa ja ihan kivasti saimme jälleen myyntiä lähetystyön hyväksi.Vihertävän sävyinen tilauspeitto on nyt valmiina lähtemään uuteen kotiin. Kyllä täytyy sanoa, että äitini ajatuksella sommittelemat värit istuvat täydellisesti paikoilleen. Lopputulos on varsin raikas kesäisissä sävyissä ja toivottavasti myös tilaajalle värit passaavat.


Kukan taimet ovat jo mukavalla alulla ja sormet syyhyävät jo, että saisi istuttaa taimet ulos. Tulisipa jo pian kesä...


Hyvää viikonloppua ja tulevaa pääsiäisen aikaa kaikille!!!

Tuesday, March 13, 2012

Poppanoita ja lomailua

Tänään saimme puihin mattoloimen ja pian pääsemme aloittamaan mattojen kutomisen. Tässä kuvia tällä erää viimeisimmistä poppanoista, jotka otimme puista pois.Alla olevan poppanan tein sohvamme päälle. suunnitelmissa olisi laittaa kesäksi olohuoneeseen ja ruokailutilaan hieman sinisiä sävyjä ja tämän maton ympärille tuota värimaailmaa on kiva ruveta suunnittelemaan.


Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan. Olen laittanut jo osan kesäkukkien siemenistä itämään ja ne ovatkin jo kivalla taimella. Tässä on meidän kaktuksemme joka myös iloitsee alkaneesta keväästä ja ihanasta auringon valosta.


Tämän viikon nautiskelenkin talvilomasta, joka tulikin kyllä todella tarpeeseen pitkän talven jälkeen. Kaikille mukavaa keväistä viikkoa!!!

Saturday, March 3, 2012

Kevät on tullut

Aika sujahtaa ohi huimaa vauhtia. Juurihan sitä odoteltiin lumen tuloa ja nyt auringon paisteesta nautitaan ja lumet sulavat huimaa vauhtia. Tänäänkin on ollut aivan mahtavan aurinkoinen sää. Minä käytin kylläkin tämän päivän siivousurakkaan, sillä huomenna alkavien yövuorojen jälkeen jään kahden viikon kevätlomalle ja en halua tuhlata lomapäiviä siivousurakkaan. Nyt on koti puhdas ja voin pitkästä aikaa istahtaa koneelle ja laittaa muutamia juttuja ja kuvia tänne.


Kevään peittoprojektit ovat edenneet hiljalleen. Äitini on saanut valmiiksi enemmän, sillä pian on kolme peittoa valmiina. Minun kaksi tekeillä olevaa peittoa ovat vielä kovasti vaiheessa, mutta ehkä ne siitä pian etenevät.


Tällä mallilla on kokeiltu nyt kolmea eri sävyistä peittoa. Malli on kauniin näköinen, mutta melko työläs se on kyllä tehdä ja tarkkana saa olla että palaset asettuvat oikeaan järjestykseen.


Värien sommittelussa on myös omat haasteensa, jotta ne asettuvat mukavasti ja lopputulos näyttää sopusointuiselta. Toinen peitto on vihreän sävyinen ja siitä laittelen kuvia myöhemmin.


Poppanaloimi alkaa olla lopuillaan ja tässä viimeinen liina, joka siitä on valmistumassa. Mattoloimi on jo odottamassa ja kuteitakin hommattuna. Millään ei malttaisi odottaa, että saamme loimen puihin ja pääsemme aloittamaan...:)
Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...