Friday, December 7, 2012

Lähetysmyyjäistunnelmia

Eilen Itsenäisyyspäivänä meillä oli jälleen perinteiset lähetysmyyjäiset kirkolla. Päivä oli kauniin talvinen ja ihmisiä oli liikkeellä paljon. Tunnelma oli mukava ja halukkaat saivat vatsansa täyteen joulupuuroa ja viemisiksi kotiin leivonnaisia ja käsitöitä.
Yllä olevissa kuvissa on syksyn aikana ompelemiani liinoja. Melkoinen määrä niitä tulikin tehtyä. Moni osti liinan joulupöytään tai lahjaksi pukinkonttiin. Ihania havukransseja olivat sisaret jälleen tehneet ja tuttuun tapaan ne olivat kovasti suosittuja. Jäi niitä toki muutama niin, että minäkin sain ostettua yhden meidän oveen.Nämä ihanat huovutetut punatulkut ovat myös aina kovasti suosittuja. Jospa itsekin jonain vuonna ehtisi harjoittelemaan tuota huovuttamista. Myös nämä kauniit punatulkkutaulut olivat myyntimenestys ja ovathan ne aivan mahdottoman kauniita. Kyllä meillä on sitten taitavia sisaria seurakunnassa...:)Tilda-juttuja ja jyvätonttuja sekä erilaisia kransseja ja kasseja löytyi myös paljon. Erityisiä suosikkejani olivat lumiukot, jollainen lähtikin mukaan pukinkonttiin.Arvonnassa oli totuttuun tapaan jälleen pääpalkintona tilkkupeitto. Voittaja sai valita äitini ja tätini tekemien peittojen väliltä, kumpi nyt sitten paremmin omaan kotiin sopiikaan. Arvonta on ollut vuodesta toiseen valtavan suosittu.

Myös leivonnaispöydät notkuivat erilaisia jouluisia herkkuja ja myös nämä tuotteet tekivät totuttuun tapaan hyvin kauppansa. Ja mikä tärkeintä kaikkista myydyistä tuotteista saadut varat menevät kokonaisuudessaan lähetystyön tukemiseen. Lähettimme ovat Thaimaassa, mutta lähetystyötä tehdään seurakuntamme kautta myös monissa muissa kohteissa.


7 comments:

 1. Kyllä on ollut paljon kauniitatöitä ja herkullisen näköisiä leivonnaisia, ei ihme jos ovat menneet hyvin kaupaksi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seurakuntamme myyjäistapahtumista on muodostunut perinteikkäät ja suositut...:) Ja on aina ilo olla niissä mukana omalla panoksella.

   Delete
 2. So much different and nice handcraft! I guess you have had a Christmas market, and I really hope the visitors appreciated all you offered and bought a lot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes we had Christmas-market in our church couple of days ago. We had great day. We collect money for our missionary-family who are in Thailand.

   Delete
 3. Todella monipuoliset ja runsaat myyjäiset! Yhteistyöllä saa paljon aikaan.

  ReplyDelete
 4. Niinpä todellakin, kun jokainen tuo oman panoksensa ja omat lahjansa yhteiseen käyttöön syntyy hieno lopputulos...:)

  ReplyDelete
 5. Kyllä on paljon kaikkea kaunista ja herkullista. Kyllä se parhainta on antaa tarvitseville.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...