Sunday, November 11, 2012

Neulomuksia ja joulukorttipajan tuotoksia

Viime viikot ovat olleet kovaa tohinaa, sillä myyjäisvalmistelut alkavat olla loppusuoralla ja töissäkin on täytynyt välillä piipahtaa. Sukkia on valmistunut myyjäisiä varten ja tänään sain kaikki viimeisteltyä.


Paljon vielä jäi kivoja sukkaideoita toteuttamatta, mutta tuleehan sitä ensi vuosikin taas...:) Joulukortteja olen yrittänyt värkätä myös. Korteista pääosan olen tehnyt vanhoista korteista eli kopioinut kuvan liimattavaksi uuteen korttiin. Osa korteista on vanhoja sota-ajan joulukortteja ja kuva-aiheet ovat ihania.Tässä on tilauksesta lähdössä vauvan vaatteita ja peitto Pariisiin pienen neidon lämmikkeeksi. Lankoina olen käyttänyt puuvilla- ja bambulankoja ja mekko on tehty novitan akryylilangasta.Tänään juhlimme isiä, paljon onnea kaikki isät!! Minä olen valtavan kiitollinen siitä, että minulla on maailman paras isä. Pian lähdemme juhlistamaan häntä iltakahvien merkeissä.
Hyvää uutta alkanutta viikkoa kaikille!!!

5 comments:

 1. oho, onpas paljon kortteja:)
  Peiton malli on aivan ihana ja väritys niin hieno etten taida löytää siihen sopivaan sanaa, upea:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Irma!!! Kortteja menee myyjäisissä aina paljon kaupaksi ja siksi niitä on oltava paljon...:) Peiton malli on kauneimmat käsityöt lehdestä, oli siinä muistaakseni kokonaan valkoinen, mutta halusin siihen värejä ja kaappien kätköistä löytyi kerä tolkulla novitan luxus cotton lankaa...:)

   Delete
 2. Ihania kortteja! Peittokin on kaunis, suorastaan houkuttelee pujahtamaan alle kirjan kanssa:

  ReplyDelete
 3. Kiitos, innostuin noista korteista kovasti kun löysin kaappien kätköistä isäni kauan sitten huutokaupasta ostamia vanhoja kortteja. Jotenkin niin kiehtovia nuo aiheet...:)

  ReplyDelete
 4. The blanket is beautiful, have you made it yourself? I`m new to your blog and I really like your pictures, and your header is so cosy and nice.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...