Wednesday, November 14, 2012

Kaikkinaisia askarruksia

Touhua ja tohinaa riittää edelleen joulupajassa. Mitenkähän kiirettä siellä korvatunturilla oikein pitääkään, kun pitää ympäri maailmaa kilteille lapsille lahjoja valmistaa?? Tänään koristelimme risukransseja. Kransseista laittelen kuvia myöhemmin, mutta tämä sydän oli ihan pakko ikuistaa jo nyt. Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä risusydäntä ja ensin se näytti hieman omituiselta.


Aikani kuitenkin kun sitä vääntelin ja kääntelin alkoi se hiljalleen muistuttaa sydäntä ja koristelujen jälkeen siitä tuli omastakin mielestäni ihan onnistunut yksilö. Saattaa olla, että näitä sydämiä syntyy vielä lisää lähipäivinä.


Korttitehtaassa on syntynyt lisää joulukortteja. Niitä onkin jo valmiina sellainen määrä, että taatusti riittävät. Vielä kun sitten omat joulukortit saa tehdyksi. Aika kuluu kuin siivillä kun näitä väkertelee ja samalla ihastelee upeita kuva-aiheita.Monissa blogeissa ja kirjoissa olen nähnyt kauniita koristeltuja lasipurkkeja ja päätin itsekin kokeilla miltä ne näyttäisivät. Kankaana on harva pellavakangas. Lopputulokseen en ollut täysin tyytyväinen, sillä kuumaliima jää mielestäni ikävästi näkyviin kankaan alta. Mietin, että taidan kokeilla ihan tavallista liimaa onnistuisiko sillä paremmin.


Näihin purkkeihin ei elävää tulta saa laitettua, mutta led tuikut näyttävät sisällä ihan kivoilta. Ja voisihan näissä purkeissa viedä joulutuliaisina jotain herkkujakin ystäville.


Seiska veikka langasta on niin ihana neuloa sukkia, kun yhdellä kerällä saa aikaan värikkäitä ja kestäviä sukkia jalkojen lämmikkeeksi.Talvi antaa odottaa tuloaan. Tänäänkin on ollut tihkusateinen ja hämärä päivä. Minä kaipaisin jo kovasti tällaisia kauniita lumisia maisemia ja aurinkoisia kirpakoita pakkaskelejä.

1 comment:

  1. Kylläpä siellä ollaan jouluisissa tunnelmissa, tai oikeastaan niin pitääkin olla jos aikoo jouluksi jotain saada aikaiseksi:)
    Lasipurkkikynttilät näyttävät tosi hienoilta. Lumisia kuvia katsoessani ihmettelin onko jossain jo luonto noin kauniina:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...