Friday, October 5, 2012

Syyspuuhia


Tänään onkin ollut varsin syksyisen sateinen päivä. Eilen laittelin pihalle ja terassille hieman syksyistä tunnelmaa. Kävin Viherlandiasta hakemassa kanervia ja callunoita. Edellisvuotisia jäkäliä ja mustikanvarpuja löytyi vielä varastoista ja niistä rakentelin hieman asetelmia. Kaikkia kesäkukkia en vielä raaskinut pois laittaa, sillä ahkeraliisat kukkivat pihalla edelleen niin kauniisti. Merkillinen syksy on ollut, kun täälläpäin ei ainakaan ole vielä ollut yhtään pakkasyötä.
Tältä näytti askartelu ja käsityöhuoneeni tänään. Jouluiset näperrykset ovat kovasti jo työn alla ja tänään käynnistyi myös joulukorttipaja. Puuhaa riittää kovasti vielä ennen kuin kaikki on valmista. Illaksi paja hiljentyi ja kotimme valmistautui vastaanottamaan ihanat ystävät vieraiksi.


Kinuskikissan blogista löysin kesällä ihanan raparperipiirakan ohjeen ja sitä hieman muokaten tein syksyisen omenapiirakan vieraille tarjottavaksi. Saimme vierailta tuliaisiksi kauniin kukka-asetelman, joka sopii ihanasti olohuoneen pöytää koristamaan.


Ihanaa ja tunnelmallista syksyistä viikonloppu kaikille.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...