Wednesday, October 3, 2012

Jälleen on aivan liian pitkä tovi kulunut edellisestä kerrasta, mutta aika lentää kuin siivillä ja paljon riittää puuhaa. Olenkin miettinyt miten tuon ajan saisi hieman hidastumaan niin, että ehtisi enemmän tehdä näitä kivoja juttuja. Käsitöitä olen toki ehtinyt tekemään ja tämän päivänkin vietin mattoa kutoen. Tänään olikin pitkästä aikaa oikein upea syyspäivä....:)


Tässä on uusimman kudontaprojektini kuteet. Tänään en vielä sitä päässyt aloittamaan, mutta ehkä ensi viikolla sitten. Kollegani tilasi minulta keittiöönsä uudet matot ja kävi itse ostamassa kuteet. Mielestäni aivan mahtavat värit ja odotankin innolla, että pääsen tämän projektin kimppuun....:)Jouluisten käsitöiden teon olen myös hiljalleen aloittanut. Joulunalusajan myyjäiset lähestyvät hurjaa vauhtia ja siksi täytyy töiden olla jo hyvässä vauhdissa.Liinoissa olen käyttänyt sekä valkoista että luonnon väristä pellavakangasta. Ihastuin tuohon ruutukankaaseen ja arvelin, että siitä saan mukavia sydämiä liinoihin. Ja hyvinhän nuo näyttävät liinoihin sopivankin. Erilaisia jouluisia puuvilla kankaita olen sitten käyttänyt reunustamisessa ja tuon pitkän liinan keskellä. Pellavaa on leikattu liinoiksi melkoinen määrä ja ne odottavat vain ompelua.


Tässä vielä muistoja kesästä. Jälleen Taivaallinen Isä muistutti lupauksistaan kun asetti kaarensa taivaanrannalle sateen jälkeen. Hän lupaa kulkea kanssamme joka päivä siunaten ja varjellen.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...