Saturday, May 5, 2012

Uusi Tilkkupeitto

Tänään se iski...inspiraatio nimittäin. Olin jo kauan sitten ostanut kankaita omaa peittoa varten. Nyt kun kevään myyjäiset ovat ohi olikin sitten hyvä aloittaa oma peittoprojekti. Tänä aamuna kun heräsin oli päässäni idea siitä, millainen tuo uusi peitto ehkä tulisi olemaan ja siitä se idea sitten lähti...


Jokaiseen palaan tulee keskelle samanlainen neljän neliön ruudukko. Palat ovat kooltaan 10 x 10 cm.
Kankaat ovat Clarke & Clarken puuvilla kangasta ja ne löysin Laukaan Kretliinistä.


Ruudukkoa ympäröimään laitoin raitakankaan, jonka löysin jo kauan sitten Ikealta. Mukavasti tuo kangas toi väriä, vaikkei kovin räikeä kangas olekaan.Lopuksi lisäsin vielä toiseen palaan ruutukankaan ja toiseen raitakankaan. Molemmat kankaat olen ostanut Eurokankaasta. Näin sain kaksi erilaista palaa, joita sitten vaan liitän toisiinsa.


Ja lopputulos sitten joskus näyttää jotakuinkin tällaiselta. Paloja täytyy ommella kaikkiaan 56. Yksi pala on noin 30cm x 30cm.
Tänään olikin sadepäivä ja kävimme vanhempieni luona päiväkahvilla. Tällaisia tuotoksia äitini oli ommellut peitoista yli jääneistä paloista. Mukavan pirteitä esim. keinutuolin mattoja näistä tulee.
Tässä vielä pieni tunnelmapala vapunpäivän myyjäisistä. Ihmisiä kävi paljon, vaikka hieman tuulinen ja kolea päivä olikin. Saimme jälleen iloita siitä kuinka, voimme omalta osaltamme olla auttamassa Evankeliumin leviämistä maailman ääriin.


Erityisen ihania olivat mielestäni nämä Tilda-hahmot, joita eräs sisar seurakunnastamme tekee. Ne ovat olleet valtaisa menestys kaikissa myyjäisissä eikä ihme, sillä niin suloisia ne ovat.
Aurinkoisia päiviä kaikille!!!

4 comments:

 1. Lot of nice handwork! Your pin wheel-table runners are very pretty!

  ReplyDelete
 2. http://outi-autio.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-kiertopalkinto.html

  ReplyDelete
 3. taas on ollut aikaa pistäytyä muiden sivuilla ja aina löytyy aivan ihania aarteita kuten tämä sivu. Kauniita töitä ja ihania ideoita.Hauskaa kevättä/kesää täältä Kölnin kupeesta.

  ReplyDelete
 4. Hola, veo que no publicas desde hace mucho...
  igual me hice tu seguidora, pues tus obras son muy lindas.
  un abrazo desde Chile

  www.manualidadespoly.blogspot.com

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...