Wednesday, May 30, 2012

Lomapuuhasteluja

Olen viettänyt viimeiset pari viikkoa lomaillen ja ihanista keväisistä ja jopa kesäisistä päivistä nauttien. Varsinainen kesäloma minulla onkin vasta elokuussa. Mukava on ollut olla irti työkuvioista varsinkin kun tietää, että on raskas työrupeama edessä ennen uutta lomaa.


Tänään pääsin vihdoin aloittamaan mattoprojektin, joka on ollut hieman vaiheessa jo pitkän aikaa. Mukava oli pitkästä aikaa paukutella mattoa ja ensimmäisen kerran kokeilin tällaista toimikasta, kun tähän saakka olen kutonut vain perus palttinaa.


Maton malli on luostarin ikkuna, mutta kuvio ei aivan selkeästi tule esille, sillä meillä on hieman liian harva kaide. Loimessa pitäisi olla 3 lankaa/cm, mutta tämä on nyt harvempi ja siksi kuvio on huomattavasi loivempi. Lisäksi myö nuo minun värivalinnat hieman häivyttävät alkuperäistä kuviota. Mielestäni matosta tulee siitä huolimatta kivan näköinen. Meidän olohuoneemme saa siis pian aivan uutta ilmettä.

Sukkia on tullut myös neulottua jonkin verran. Illalla televisiota katsoessa ei voi olla toimettomana vaan jotain on käsillä tehtävä. Syksyn myyjäisissä sukat ovat kysyttyä tavaraa, joten niitä on alettava tehdä hyvissä ajoin. Kaikki yllä olevat sukat on neulottu seitsemän veljestä langasta ja novitan ohjeilla.

Alkukesän luonto on aivan mahtavaa katseltavaa. Tässä on muutamia kuvia, joita olen ulkona liikkuessani napsinut.Näinä päivinä kun katselee luontoa ei voi muuta kuin ihastella, miten upea pohjolan luonto onkaan. Vihreys on niin heleää ja kirkasta. Ja mikä valtava lintujen konsertti kuuluu joka puolelta, kun liikkuu ulkona. Nyt siis nauttikaamme tästä ihanasta ajasta. Ihanaa alkanutta kesää kaikille!!!

3 comments:

  1. Voi miten kaunis matto siitä tulee...ja nuo sukat sitten....olet sinä taitava...:)

    ReplyDelete
  2. Sukat ovat mukavan näköisiä mutta matosta näyttää tulevan mahdottoman kaunis.

    ReplyDelete
  3. Kiitokset ihanista kommenteista. Itsekin olen tuosta matosta innoissani ja en millään malttaisi odottaa, että pääsen uusia värejä kokeilemaan....:) Sinisävyinen matto kun olisi haaveissa.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...