Saturday, April 21, 2012

Peittoprojekti valmiina vihdoinkin

Pitkä tovi on taas vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta, mutta kovin on ollutkin tämä kevät kiireinen ja täynnä kaikenlaisia tapahtumia. Ompelukoneen ääreen on ehtinyt istahtamaan vain satunnaisesti ja vasta tänään saimme valmiiksi koko talven kesken olleen peittoprojektin. Vappumyyjäiset ovat jo reilun viikon kuluttua, joten yhtään liian aikaisin eivät peitot valmistuneet.
Vihreäsävyisestä peitosta tulikin varsin keväisen näköinen ja pirteä. Harmikseni vain pyöryläkangas loppui hieman kesken enkä saanut siitä tehtyä joka toiseen plokkiin neliöitä niinkuin alunperin suunnittelin. Lopputulos on kuitenkin melko kivan näköinen. Taustakangas on myös vaalean vihreä.
Sinisävyinen peitto taas on jonkin verran hillitympi sävyiltään. Tässä peitossa pyöryläkangas riitti hyvin. Ehkä nyt, jos voisin värien paikkaa vaihtaa laittaisin sinistä ruutukangasta reunustavat siniset kankaat toisin päin niin peittoon tulisi hieman voimakkaampi sinisen sävy. Mutta ihan mukava lopputulos syntyi näinkin.


Myös kesäisen sävyistä tilkkuliinaa olen hieman hahmotellut ja tarkoitus olisi vielä tehdä toinen samanlainen, mutta vaihtaa reunuksen väri. Saa nähdä ehtivätkö nämä liinat vielä vapun myyjäisiin.
Kevät on edennyt hitaasti, mutta nyt vihdoinkin lämpiämisen merkit ovat ilmassa. Päivä on pian painumassa mailleen, mutta aurinko on tullut esiin ja antaa vielä viimeisiä säteitään. Ihana kun pian on kesä!!

3 comments:

 1. Good idea to use different colours together with the same background fabric!
  Your table runner is nice, also with same fabric but in two diferent colours. And it is nice that summer is coming closer, though it is cold and rainy outside today.
  I used google translate on your text today, but it comes out rather not-understandable....

  ReplyDelete
 2. Kivoja töitä kaikki ja rohkeita värejä olet käyttänyt, työt ovat todella mielenkiintoisia:)
  Vihreästä tykkään kovasti.

  ReplyDelete
 3. Löysin tämän ihanan blogin tuolta amerikan sivuilta. Kauniita peittoja.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...