Saturday, March 3, 2012

Kevät on tullut

Aika sujahtaa ohi huimaa vauhtia. Juurihan sitä odoteltiin lumen tuloa ja nyt auringon paisteesta nautitaan ja lumet sulavat huimaa vauhtia. Tänäänkin on ollut aivan mahtavan aurinkoinen sää. Minä käytin kylläkin tämän päivän siivousurakkaan, sillä huomenna alkavien yövuorojen jälkeen jään kahden viikon kevätlomalle ja en halua tuhlata lomapäiviä siivousurakkaan. Nyt on koti puhdas ja voin pitkästä aikaa istahtaa koneelle ja laittaa muutamia juttuja ja kuvia tänne.


Kevään peittoprojektit ovat edenneet hiljalleen. Äitini on saanut valmiiksi enemmän, sillä pian on kolme peittoa valmiina. Minun kaksi tekeillä olevaa peittoa ovat vielä kovasti vaiheessa, mutta ehkä ne siitä pian etenevät.


Tällä mallilla on kokeiltu nyt kolmea eri sävyistä peittoa. Malli on kauniin näköinen, mutta melko työläs se on kyllä tehdä ja tarkkana saa olla että palaset asettuvat oikeaan järjestykseen.


Värien sommittelussa on myös omat haasteensa, jotta ne asettuvat mukavasti ja lopputulos näyttää sopusointuiselta. Toinen peitto on vihreän sävyinen ja siitä laittelen kuvia myöhemmin.


Poppanaloimi alkaa olla lopuillaan ja tässä viimeinen liina, joka siitä on valmistumassa. Mattoloimi on jo odottamassa ja kuteitakin hommattuna. Millään ei malttaisi odottaa, että saamme loimen puihin ja pääsemme aloittamaan...:)
Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille!!!

3 comments:

 1. What a beautiful quilt you are making! Nice weaving as well!
  Have a nice weekend!

  ReplyDelete
 2. Kiva blokki, jota on mahdollisuus käyttää monentyylisissä peitoissa. Pitänee laittaa muistiin tulevaisuuden varalle...

  ReplyDelete
 3. Onpas täällä upeita tilkkupeittoja! Mukavan kodikas blogi muutenkin :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...