Friday, February 3, 2012

Pientä edistymistä

Talvinen pakkassää on vallannut Suomen. Ihana on ollut nauttia ulkoilusta kauniissa aurinkoisessa säässä, enkä ole paljon malttanut sisällä olla. Jotain pientä edistymistä kuitenkin ompelurintamalla on tapahtunut. Löysin joulun jälkeen alennusmyynneistä paljon kauniita kankaita ja aloin tehdä peittoja kevään myyjäisiä varten.


Vihreän sävyinen peitto näyttää varsin keväisen väriseltä ja ilo onkin sitä ommella ja haaveilla tulevasta keväästä.


Tuo pyöreä kuvioinen kangas on mielestäni aika hauska, joten päätin käyttää sitä myös tässä sinisävyisessä peitossa. Kuosi on siis sama, mutta väri hieman erilainen.


Sinisävyinen peitto on hieman hillitympi sävyiltään. Malli on molemmissa peitoissa kuitenkin sama.


Äitini on ommellut ahkerasti yhtä tilauspeittoamme ja peitto alkaakin olla jo pitkälle valmiina. Uusi malli on tuottanut jonkin verran haastetta, mutta upea peitto siitä on tulossa. Suunnitteilla on jo toinen samalla mallilla tehty peitto.


Poppanaa olen ehtinyt hieman käydä kutomassa. Loimi on pian lopussa ja sen jälkeen on tarkoitus, että laitamme puihin mattoloimen ja alamme kokeilla maton kutomista aivan uudenlaisella mallilla.
Tuleva viikonvaihde onkin jännittävä, sillä saamme tietää kenestä tulee maallemme uusi päämies. Varmaa on vain se että toinen voittaa...
Aurinkoista talvista viikonloppua kaikille!!!

5 comments:

 1. I wish I could understand your language! I really like your blocks here, and especially the first example where you have mixed them with the fabric with the curves. I like the contrast it males.
  Have a nice weekend!

  ReplyDelete
 2. Ihania peittoja!
  Tuo pyöryläkangas sopii hyvin peitteisiin, ja aika hauskasti olet satuttanut sen kuviot tilkkuihin. Hiukan oon kade, sinulla on (ainakin) viisi peittoa yhtäaikaa tekeillä, ja minä tuhrasin yhtä omaani kolme kuukautta. Mutta se on ihan kohta valmis :-)

  ReplyDelete
 3. Tuo pyöryläkangas on veikeä ja tuo retrohenkeä peitteisiin. Onko ne vauvan peittoja, ajattelin vaan kun katsoin mattoa peitteiden alla...

  ReplyDelete
 4. Minulla on hieman sellainen luonne, että täytyy olla useita peittoprojekteja ja muitakin projekteja. Niitä voi sitten aina fiiliksen mukaan tehdä...:) Näistä olisi tarkoitus tehdä ihan isoja parisängyn peittoja. Minustakin tuo pyöryläkangas oli hauska, vaikka ensin se tuntui, etten saa sitä mihinkään passaamaan.
  Grete, I try to write something in English too. It takes more time to write in English so I don´t have time to do it in every post. Thank you for your comment. :)

  ReplyDelete
 5. (⁀‵⁀,) ✿
  .`⋎´✿✿¸.•°
  ✿¸.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...