Monday, January 2, 2012

Uuden vuoden ensimmäisiä projekteja

Niin ne vaan juhlapyhät sujahtivat vauhdikkaasti ohi. Joulun jälkeen olen saanut viettää mukavia vapaapäiviä nauttien ystävien ja läheisten seurasta. Lupasin rakkaalle puolisolleni, etten istahda ompelukoneen ääreen, ennen kuin pyhät on ohi. Neulomuksia olen toki tehnyt ja joulun jälkeisistä alennusmyynneistä kävin hieman hakemassa täydennystä kangas- ja lankavarastoihin.


Poppelin neulepajasta kävin tänään hakemassa Alpaca-lankoja. Näistä olisi tarkoitus tehdä ystävän lapsille nuttuja ja lapasia. Erityisesti olen innostunut tuosta Nepal-langasta ja vielä kun löytyi toivottu pinkki väri niin niistäpä syntyy kauniit tumput nuorelle neidille.


Näistä kankaista lähtee syntymään tämän vuoden ensimmäinen tilaus-tilkkupeitto. Kollegani tilasi mökilleen kesäksi peiton, josta löytyisi sammaleen sävyjä. Ja jottei peitosta tule liian vihreä täytyy joukkoon mahduttaa hieman vaalean sävyjä sekä myös ruskehtavia värejä. Peiton malli on vielä hieman avoin, mutta jotain uutta mallia aiomme joka tapauksessa kokeilla.


Näistä kankaista puolestaan syntyy jotain uutta meidän omaan kotiin. Suunnittelen tekeväni puusohvan päälle  "maton" sekä keinutuolin maton ja jos vielä kankaita jää niin tyynynpäällisiä vielä samoissa sävyissä. Mallia en vielä ole ihan lukkoon lyönyt, mutta jotenkin nuo ruutukuviot viehättävät eli todennäköisesti ruutuja tulee myös tähän työhön. Vaaleanpunasävyisen kankaan löysin syksyllä ikeasta ja muut kankaat hain tänään eurokankaasta. Tuolla ne nyt kylppärissä ovat kasteltuina eli josko huomenna jo pääsisin leikkelemään.

Uusi vuosi tuo mukanaan monenlaisia mukavia ja jännittäviä asioita. Mielessä on paljon uusia ideoita, joita tahtoisin lähteä toteuttamaan. Aika näyttää mitä kaikkea sitä ehtiikään tehdä. Mikä ihaninta niin nyt ollaan menossa kohti kevättä, vaikkei talvikaan vielä kunnolla ole alkanut. Pian kuitenkin saamme jälleen nauttia valosta ja lämpenevistä ilmoista ja se jos mikä piristää mieltä.

Ihanaa ja Idearikasta alkanutta vuotta kaikille!!!!

3 comments:

  1. Hei!
    Ihana blogi sinulla! Tilkkutyösi ovat todella kauniita ja taidokkaita. Aloittelevana tilkkuilijana tulen toistekin pistäytymään!

    ReplyDelete
  2. Kiitos käynnistä blogissani! Olen syksyllä tehnyt ensimmäiset neuleeni tuosta mainitsemastasi Nepalista ja ihastunut itsekin siihen. Siitä mukava lanka, ettei kutita iholla. Tilasin vuoden viimeisenä päivänä noita alpakkalankoja Tapion kaupan vuoden lopussa päättyneistä alpakkajuhlista alennuksella, sain paketin tänään.Ihania hypisteltäviä!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...