Monday, August 22, 2011

Retropeitto viimeistelyä vaille valmis

Aika kuluu kuin siivillä, pian on kesä eletty ja käännytään syksyyn. Minulla on edessä kiireiset tulevat viikot, sillä valmistelemme juuri muuttoa uuteen kotiin. Elelemme täällä pahvilaatikoiden keskellä ja kohta on aika ompelimokin pakata laatikoihin uuteen kotiin siirtymistä varten.


Äiti on ehtinyt tekemään ompeluprojektin jo lähes valmiiksi. Minun peittoni ei vielä ole ihan kuvauskunnossa.


Peitosta puuttuvat enää reunakanttaukset ja taustakangas ja sitten se onkin valmis. Edelleenkin tätä peittoa katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä, sillä niin iloisen värikäs se on.


Tämä peitto tuo valoa ja iloa pimeneviin iltoihin ja pian luonto hehkuu kilpaa peiton kanssa kirkkaissa väreissä.
Aurinkoista ja lämmintä alkanutta elokuista viikkoa kaikille.

Tuesday, August 9, 2011

Retropeitto

Tässä se nyt on aluillaan, viimeisin projektimme. Äitini oli nopea ja ehti jo tällaisen palan ommella valmiiksi niin, että näemme hieman millainen peitosta tulee.


Ja kyllähän peitosta varsin komean värinen tulee. Iloisia sävyjä, jotka taatusti tuovat hymyn kasvoille ja mielen keveäksi. Kuvat ovat valitettavasti hieman heikkolaatuisia, sillä ne on otettu kännykän kameralla, jolla en suinkaan yleensä kuvaa.


Sain ihanan tunnustuksen Heliltä ja lähetän sen nyt eteenpäin muutamalle ihanalle blogiystävälle maailmalle.


I got this beautiful award from Heli, Thank you very much. And I send it forward to Heather and Laura. I is always so great to visit at your beautiful blogs.

Vielä on kesää jäljellä, vaikka ilma juuri nyt näyttääkin varsin syksyiseltä, mutta vielä on upeita lämpimiä päiviä tulossa, joten nauttikaamme niistä ennen kuin taas pitkä syksy ja talvi saapuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...