Saturday, February 19, 2011

Pakkasen nipistelyä ja keväisiä ajatuksia

Viimepäivät on vietetty täällä keskisessäkin Suomessa melko pirtsakoissa pakkaskeleissä. Yöllä lämpötila on käynyt alimillaan -35 asteessa. Ihana auringonpaiste on kuitenkin mukavasti päivisin jo lämmittänyt. Jos nyt ei vielä kovasti ilmaa niin ainakin mieltä se o piristänyt ja siirtänyt ajatuksia alkavaan keväääseen.


Pääsiäisaiheisia tilkkuliinoja olen aloittanut tekemään kevään myyjäisiä varten. Kymmeneen liinaan olen jo keltaiset keskiosat leikannut, mutta reunakaitaleita puuttuu vielä melkoinen määrä ennen kuin pääsen ompeluspuuhiin.


Vaaleat, kevyet ja luonnonvärit ovat nyt ajatuksissani ja pellavakangapohjalle lähdin kokeilemaan tällaista. Näistä voisi tehdä vaikka ovikoristeita ja pienia seinävaatteita ja tyynyjä ja ja....:)


Myös kangaskaupassa tuli menneellä viikolla piipahdettua ja millaisia ihania kankaita taas palakorista löytyikään...:) Kyllä oli askel kevyt kun isojen kassien kanssa kangaskaupasta lähdin ajatellessani mitä kaikkea näistä jälleen voinkaan tehdä.


Tämä kuutamomaisema näkyi parvekkeeltamme toissailtana. Ihan ei kamera tallentanut tunnelmaa sellaisena kuin se sillä hetkellä näytti. Tällä hetkellä talvinen luonto on kyllä kaikkein kauneimmillaan eli nautitaan siitä ja ihanasta auringonpaisteesta.

Friday, February 4, 2011

Vuoden ensimmäinen projekti valmiina

Tänään saimme viimeisteltyä tämän vuoden ensimmäisen tilkkupeiton. Täytyy itsekin todeta että melko näyttävän näköinenhän siitä tuli.


Peitto sopii parisänkyyn eli on kooltaan 240cm x 240cm. Yhden ruudun koko on kaksi tuumaa.


Peitossa olevat vaaleanpunaisen sävyt sopivat mainiosti tulevan ystävänpäivän teemaan. Peitto on tehty rakkaudella ystävälle. Vielä vain ei tiedetä sitä kuka tai kenen ystävä tämän peiton saa...


Reunus on tehty yksinkertaisesti kanttaamalla yhdellä peitossa käytetyllä kankaalla. Tällätavoin muuten värikäs kokonaisuus säilyi kuitenkin mahdollisimman yhtenäisenä.


Näin on siis käsityövuosi 2011 pyörähtänyt käyntiin ensimmäisen työn valmistuttua. Uusien peittojen ideoita on jo kehitelty ja värejä valkattu sekä paljon paljon muita mukavia projekteja suunnitteilla. Eläköön ideoiden rikkaus!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...