Wednesday, December 21, 2011

Me käymme Joulun viettohon

Enää muutama päivä ja sitten on joulu. Meillä alkaa hiljalleen olla jouluvalmistelut tehtynä ja viimeiset ostokset käytiin tänään tekemässä. Kodissa näyttää ja tuoksuu joululta. Ulkona on hieman synkkää, sillä lunta ei ole juuri nimeksikään, mutta onneksi sisällä on lämmintä ja tunnelmallista.


Pitkän tovin kiersimme Viherlandiassa ja tutkailimme toinen toistaan upeampia jouluisia kukka-asetelmia. Päädyimme kuitenkin perinteisiin joulutähtiin. Itse väkersimme sitten asetelman joulutähden ympärille ja vaikka itse sanonkin tuli asetelmasta vähintääkin yhtä hieno kuin niistä, joita kaupassa näimme.Tänä jouluna halusin tuoda sisälle hieman ihan oikeita havuja tuomaan tuoksua ja tunnelmaa. Kuusta kun meille ei sisälle voi tuoda niin ajattelin kokeilla männyn oksia. Syksyllä löysimme myös kaatuneen rungon alle litistyneen katajan, josta uskalsimme ottaa muutaman oksan ja niitä myös laitoin mukaan näihin asetelmiin. Mustikan varvut ovat myös todella kauniita joukossa.Kuopiolainen vartija-tonttu pitää silmällä meitä, jotta sopu ja rauha vallitsisi tänäkin jouluna meidän kotona. Punaiset puiset kynttilän jalat ovat minun ehdotottomia suosikkeja. Ne tuovat ajattomuudellaan kotiimme menneiden aikojen tunnelmaa.
Alakertaan halusin tehdä paikan, jossa voi nähdä sen ensimmäisen joulun sanoman. Meille on syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus Herra Daavidin kaupungissa. Enkeleiden kuoro julistaa suurta ilosanomaa, joka on tuleva kaikille kansoille.


Tänä vuonna on minun vuoroni olla jouluna töissä. Aloittelen työrupeaman huomenna ja jatkan aina ensimmäiseen arkipäivään joulun jälkeen saakka. Ompelupaja on hiljentynyt joulun ajaksi odottamaan uutta vuotta ja uusia ideoita.
Kaikille teille Rauhallista ja Armorikasta Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa!!!

3 comments:

 1. Ihania joulukuvia! Hyvää joulua Sinulle ja läheisillesi!

  ReplyDelete
 2. Niin kaunista joulutunnelmaa!
  Kukka-asetelma on todellakin kaunis!

  Kiitos, Oikein Hyvää Joulua myös Sinulle!

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia, ihana tunnelma ♥
  Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...