Saturday, November 12, 2011

Joulukorttipaja

Viimepäivät meidän pajalla on valmistunut joulukortteja. Tulevana perjantaina on ensimmäiset joulumyyjäiset ja niitä varten olen hieman värkkäillyt myös joulukortteja.


Tänä vuonna kokeilin aivan erityyppisiä kortteja kun aiemmin. Kaikki mallit ovat ihan omasta päästä keksittyjä, vaikkakin paljon löytyisi myös malleja, joiden mukaan kortteja voisi tehdä.Korttipohjat olen ostanut valmiina Sinellistä ja tiimarista ja koristuksia olen näiden lisäksi löytänyt myös Sinooperista. On todella vaarallista eksyä näin joulun alla askartelukauppaan, sieltä kun ei koskaan voi lähteä tyhjin käsin pois...:)Myös muut myyjäistuotteet alkavat pikkuhiljaa olla valmiina, vain jotain on vielä viimeistelemättä. Mukava on taas aloittaa tämä jo perinteeksi muodostunut joulumyyjäisten sarja. Taitaa olla niin, että ne ovat jo osa joulutunnelmaa, eikä ilman niitä joulun odotus olisi yhtä mukavaa.


Huomenna juhlistamme isänpäivää. Tänä vuonna Pappa on terveyskeskuksessa ja odottaa paikkaa palvelutaloon, joten siinä mielessä meidän isänpäivä onkin hieman erilainen. Pappa täyttää pian 90 vuotta ja ikä on jo niin korkea, ettei enää ilman ympärivuorokautista apua pärjää.
Meillä ei vielä tänäkään vuonna hartaista toiveistamme huolimatta juhlita kotona ensimmäistä isänpäivää. Asiat kun eivät aina mene niin kuin on toivonut, mutta ehkä ensi vuonna....:)
Tunnelmallista isänpäivän viikonvaihdetta kaikille!!!

7 comments:

 1. Ihania kortteja!

  Onnea papalle täältäkin...☺

  ReplyDelete
 2. Tontut näköjään jo ahkeroivat siellä, ihanat kortit!:)
  Kiva löytää blogisi:)

  ReplyDelete
 3. Kyllä tonttujen työt on jo kovassa vauhdissa...:) Ja nyt on jo hieman luntakin, joten mikäs tässä on joulua odotellessa.

  ReplyDelete
 4. Kauniita kortteja,tykkään kovasti :) Minun Pappa on lähes 90 vuotias hänkin,minun tekee niin kipeää katsella Papan vanhenemista,Mummi kuoli keväällä eikä siitäkään oikein tunnu selviävän,koskee kovin.

  ReplyDelete
 5. Meidän pappa on fyysisesti vielä melko hyvävoimainen siihen nähden, että COPD on vaivana, mutta nyt eniten vaivaa tuo muistamattomuus, mutta onneksi tuo ei kovasti tunnu häntä itseään vaivaavan niin silloin se ei itsestäkään tunnu ihan niin pahalta. Lapsuus ja sotamuistot on päällimmäisenä. Isän ja tädin pappa vielä muistaa, mutta me lapsen lapset ollaan jo unohduttu niin että täytyy aina muistutella kuka on...:(

  ReplyDelete
 6. olipa ihan löytää tänne ja näin lähellä vielä toisillemme kirjoitellaan. Jään tänne ihastelemaan hetkeksi ja toivotan kirpakan kaunista pakkasaamua.
  Ilona ei anna minun kommentoida kuin anyyminä, mutta sateenkaarentaa haaveita ja unelmia terveisiä.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...