Tuesday, November 8, 2011

Joulu on hiipinyt ajatuksiin

Viimepäivinä on todenteolla täytynyt miettiä jouluisia juttuja, sillä joulu lähestyy jo kovaa vauhtia. Ajatukset eivät vielä lainkaan tahdo päästä jouluisiin tunnelmiin, sillä talvesta ei täällä Keski-Suomessakaan ole vielä tietoakaan. Edes pientä lumihiutaletta ei ole vielä näkynyt ja lämpötilat hipovat vielä kymmentä astetta. Yhden jouluisen tilkkuliinan olen saanut kuitenkin valmiiksi.


Liina on tehty samalla mallilla kun kesäksi tekemäni liinat, värit vain ovat jouluisemmat. Reunuksen miettiminen meinasi olla hieman haastavaa, mutta rakkaan mieheni tarkan värisilmän avustamana tuli lopputuloksesta tällainen.Joulukorttitehtaan tuotanto on myös hiljalleen käynnistynyt.


Korttitarpeita olen keräillyt pikkuhiljaa vuoden varrella. Sinelli ja Sinooperi ovat lempipaikkojani, mutta myös Tiimarista löytyy erinomaisia materiaaleja korttien tekemiseen.


Kokeilimpa minäkin näitä suosittuja sisustussydämiä. Valitsin ehkä hieman haasteellisen kankaan pohjaksi ja tuntui ettei vanu mitenkään asetu sydämen sisälle. Sydämistä tuli minun makuuni hieman "paakkuisia". Ehkä harjoitus tekee mestarin ja onnistun vielä jonain päivänä....:)


Tämä kaunis iltrusko on kuvattu tänään kun ilta alkoi hämärtyä. Minä olin vasta herännyt, kun teen tämän viikon jälleen yövuoroa. Kamera ei taltioinut maisemaa ihan sellaisena kun sen itse näin, mutta upea maisema keittiömme ikkunasta avautui.


Tunnelmallista syksyistä viikkoa kaikille ja toivotaan, että pian saamme valkean maan....:)

3 comments:

 1. It looks like you are in Christmas mood. Everything in red colours! Nice table runner, hearts and cards! And what a colourful sun set, or is it sun rise! Have a nice day!

  ReplyDelete
 2. Eilen ollessani koiran kanssa lenkillä, pysähdyin oikein ihailemaan taivasta. Aivan mahtava iltaruosko, aivan kuin taivas olisi ollut liekeissä.

  ReplyDelete
 3. Myös tänään oli kaunis iltarusko, jospa se jo enteilisi talvea. Ja maakin on kuurassa ollut koko päivän...:)

  Today were also beautiful sun set. It is getting colder so we hope that winter will come soon.

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...