Monday, October 31, 2011

Paluu ihmisten ilmoille

Vihdoin ja viimein meidän nettiyhteys toimii. Kummallista miten sitä onkin tullut riippuvaiseksi tästä vekottimesta. Yli kuukausi ilman kiinteää nettiyhteyttä pelkän puhelimen varassa tuntui pitkältä ajalta. Mutta toisaalta aikaa on jäänyt paljon muuhun. Uusi koti on sisustettu ja vuosien tauon jälkeen olen jälleen aloittanut myös kuntosaliharrastuksen ja se onkin kovasti piristänyt tätä syksyä.
Tässä muutamia kuvia tilkkupeitoista, joita olemme tämän syksyn aikana väkertäneet.


Retropeitto on valmis ja lähtenyt jo eteenpäin ystävälleni. Peitto onnistui loppujen lopuksi yllättävänkin hyvin, vaikka kaiken kirjavat värit alkuun tuntuivat hankalilta saada yhteen. Ystäväni kuitenkin vinkkasi, että värit saavat olla peitossa ihan "villisti" ja sitä ne todellakin nyt ovat.Olemme tehneet toisen peiton, jossa käytimme näitä samoja värejä ja lisäsimme vielä muutaman kankaan, joten siitä on tulossa vieläkin villimmän näköinen. Tuosta peitosta kuvia myöhemmin.


Marimekon pirteät värikkäät kankaat pääsivät tässä peitossa kyllä näyttämään koko loistonsa, mutta erityisen kivat kankaat mielestäni ovat nuo omppukankaat. Niissä on todellakin sitä retrotyyliä.


Tässä sitten peitto hieman hillitymmissä sinivalkeissa sävyissä. Peiton nimi oli tilkkukirjassa "jään sininen peitto", mutta kyllä tässä peitossa ennemminkin näkyy Suomen sinivalkoinen kesä. Kankaissa on paljon kukkia, joten senkin vuoksi peitto näyttää ennemminkin kesäiseltä. Ajatus oli alunperin tehdä peitosta hieman merihenkinen, mutta kyllä tunnelma sopii paremminkin järvenrantamaisemaan.Peitto on parinsängyn peiton kokoinen ja toivottavasti se pääsee uuteen kotiin seurakuntamme joulumyyjäisistä. Jouluisia käsitöitä olen ehtinyt hieman aloitella ja neuletöitä on myös valmistunut, mutta hieman vähemmälle ovat tänä syksynä käsityöt jääneet. Paitsi, että olemme muuttaneet niin syksyn aikana olen käynyt ammattiini liittyen täydennyskoulutusta Kuopiossa ja se on vienyt aikaani, joten on ollut pakko hieman hillitä ompeluintoa.
Syksy on ollut pitkä ja lämmin vaikkakin hieman sateinen. Nyt tuntuisi kuitenkin jo mukavalta saada hieman lunta...sitä odotellessa mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

3 comments:

 1. I did really love that blanket. You ar really clever! Have a nice evening!

  ReplyDelete
 2. Hienot peitot!!!

  Onnea uuteen kotiin!

  Mekin olemme asuneet uudessa (vanhassa) kodissamme runsaan viikon...☺☺

  ReplyDelete
 3. Ai että, odottelen innolla kuvia uudesta kodistanne...:) Yritän itsekin laitella kuvia meiltä kunhan ennätän...

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...