Friday, July 22, 2011

Lomailua ja alennusmyyntejä

Kesäloman ensimmäinen viikko on kulunut kuin siivillä. Monenlaisia kivoja juttuja olen jo ehtinyt tekemään ja vielä on monia suunnitelmia. Osa taitaa kyllä jäädä toteutettavaksi lomalla nro2. joka on luvassa syyskuussa.
Kangasvarastoja olen täydentänyt sekä alennusmyynneistä, että myös muilla löydöillä.


Yllä olevat kankaat on hankittu peittotilausta silmällä pitäen ja toivottavasti nämä kankaat ovat nyt sitten toiveiden mukaisia. Kankaissa on pirteitä Marimekon värejä ja erityisesti tykästyin noihin omppu-kankaisiin, jotka tilasin kangas-mallasta. Myös kodin ykkösiltä löysin kivoja kankaita.
Alla olevat kankaat ovat myös viimepäivien löytöjä ja niinkuin voi huomata siintelee mielessä jo hieman tuleva Joulun aika. Tuo punainen tähtikangas kun on varsinainen herkkupala Joulukangas kokoelmiini...:)


Huomenna suunnistamme kimpsujen ja kampsujen kanssa Uuraisille toritapahtumaan. Uuraisten viikolla on perinteisesti aina toritapahtuma ja nyt päätimme lähteä ensi kertaa mukaan. Toivomme kovasti, ettei ukkossää yllätä kesken kaiken.


Tänään hellettä uhmaten leipaisin huomista varten marjapiirakoita. Myös hieman mustikoita sain matkaan myytäväksi. Hieman jännittää, sillä tämä on nyt taas aivan uusi kokemus meille.


Myös hieman kirjatäydennystä olen saanut hankituksi. Näissä kirjoissa on taas valtavasti upeita ohjeita erilaisiin käden töihin. Eilen kun pistäydyimme hetkiseksi ennen sadetta mustikkametsään, tein jälleen paljon löytöjä, joista voi askarrella syksyn tullen monta kivaa juttua.

Aurinkoista kesäistä viikonvaihdetta kaikille!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...