Saturday, June 18, 2011

Kesäisiä tilkkuliinoja

Tänään kun on ollut hieman pilvinen lauantai-päivä sain viimeisteltyä kaksi tilkkuliinaa, jotka ovat odottaneet viimeistelyä muutaman viikon. Viime viikon hellesäät eivät houkuttaneet ompelukoneen äärelle ja töissäkin täytyi välillä käydä...


Tämä sinisävyinen liina on omastakin mielestäni varsin onnistunut. Myös rakas puolisoni kehui tätä liinaa kauniiksi, joten uskottava se on...:)


Voisimpa kuvitella, että tämä liina sopisi mukavasti mökille keittiön pöydälle näin juhannusjuhlan aikaan.Toinen valmistunut liina on hempeissä vihreän ja vaaleanpunaisen sävyissä. Nämä värit myös ovat melko kivasti onnistuneet.Varsin kesäisen kepeä mieli tulee kun tämän liinan laittaa kahvipöytään. Josko pian saisi pöytään myös kesän ensimmäisen mansikkakun..:)Minä vietän Keskikesän yöttömän yön juhlan yövuorojen merkeissä töissä, mutta teille ketkä nautitte siitä lomaillen ja vapaapäiviä viettäen oikein ihanaa ja leppoisaa Juhannuksen aikaa!!! Ja meille kaikille, jotka vietämme Juhannuksen töissä toivon rauhallista Juhannusta!!!

3 comments:

  1. Kylläpä on kauniita liinoja!!

    ReplyDelete
  2. Kiitos, olin itsekin tyytyväinen väreihin ja malliin. samalla mallilla täytynee kokeilla myös jouluisia liinoja...:)

    ReplyDelete
  3. Hei! Aivan ihana työ! Sen värit ovat erittäin kauniit! Kiitos kauniista sivuista! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...