Thursday, June 30, 2011

Kesäilta torilla

Eilen illalla lähdimme katsomaan millainen on Jyväskylän iltatorin tunnelma. Pystytimme myyntipöydän hyvissä ajoin olihan tulossa kaunis kesäinen ilta.


Myös muutamia kirpputoripöytiä sekä joitakin käsitöiden myyjiä oli tullut myös mukaan torille, mutta kaiken kaikkiaan meitä oli isolla torilla todella vähän. Eikä kyllä torilla käyneiden ihmisten määräkään päätä huimannut.


Mukava oli kuitenkin rupatella ihmisten kanssa, jotka pysähtyivät myyntikojullemme katselemaan tuotteitamme. Kauppoja emme paljonkaan tehneet, mutta silti illasta jäi mukava fiilis. Ainoana miinuksena oli parkkisakot, jotka olimme illan aikana saaneet, kun emme olleetkaan laittaneet autoa oikealle kohdalle :(
Toinen automme onneksi säästyi sakoilta. Ensi kertalaisia kun olimme emme tienneet minne auto sijoittaa, jotta se olisi ollut torimyyjille tarkoitetuilla paikoilla.


Elokuulle olemme varanneet toisen illan toria varten ja toivottavasti tuolloin saisimme myös hieman kauppaa tehdyksi. Saimme kuitenkin mukavan pienen väläyksen toritunnelmasta eilen illalla ja voin vain kuvitella miten mukavia päivät ja illat ovat sellaisilla toreilla, joissa ihmisiä todellakin käy paljon.
Ihanaa kesäistä viikonvaihdetta kaikille!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...