Sunday, June 12, 2011

Hellepäivien puuaskarteluja

Viimepäivät ovat olleet helteisiä, mutta toimettomana en näinä päivinä kuitenkaan ole ollut. Vapaapäivät sattuivat hyvään saumaan ja mökillä olen kokeillut uusia ideoita.


Löysin mökiltä ison pinon vanhaa ulkovuorauslautaa ja siitä sain idean tehdä ovikylttejä ym. juttuja talven myyjäisiä varten. Yllä olevat laudat maalasin ulkomaalilla valkoiseksi ja niihin on tarkoitus sitten maalata tekstejä myöhemmin.


Myös tällaisia värkkäilin ja näihin on myös tarkoitus kiinnittää pieniä kylttejä tai mitä nyt sitten satunkaan keksimään. Puu on käsitelty öljyvahalla ja pinnasta tulikin aika kaunis eli vanha puu jää kauniisti näkyviin.Nämä kyltit on kokeilukappaleita ja ne on maalattu ihan käsittelemättömälle puupinnalle. Pinta on kauniisti harmaantunut ja siksi ajattelin jättää sen aivan sellaiseksi. Simpukan kuoret ovat koristeena ja niitä ei vielä ole kiinnitetty paikalleen. Alkuperäinen ajatukseni oli nimittäin laittaa koristeeksi kangas-sydämet, mutta myös nämä simpukan kuoret näyttäisivät sopivan kivasti koristeiksi.

Ensi viikolle on luvannut jälleen sateita joten voi olla, että ompelukone on taas käytössä. Sain työkaveriltani ison pinon kankaita, jotka olivat jääneet käyttämättömäksi ja niistä on suunnitteilla monta mukavaa juttua...:) Ihanaa kesäistä viikkoa kaikille!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...