Wednesday, May 25, 2011

Edelleen mukana

Pitkä aika on vierähtänyt edellisestä tekstistä, mutta kevään kiireet ovat saaneet aikaan sen ettei koneen äärelle ole paljonkaan ehtinyt istahtamaan. Toimettomana ei suinkaan Singer ja neulepuikot ole olleet, sillä monelaista projektia on tehty.


Sain viimeviikolla vihdoinkin valmiiksi uudet verhot sekä ruokailutilaan että olohuoneeseen. Kangas on ollut valmiina jo viimesyksystä saakka, mutta vasta nyt ehdin verhot ompelemaan. Maanantain siivouksen ja ikkunoiden pesun jälkeen oli mukava ripustaa uudet verhot ikkunoihin.


Sohvatyynyt ovat vappumyyjäisten löytöjä ja sopivat kivasti meidän sohvalle. Verhokankaan löysin Anttilasta ja verhot tekevät mukavan kesäisen keveyden kotiimme pitkän talven jälkeen.


Myös tilkkutyöprojekteja olen hieman ehtinyt tekemään ja olenkin kokeillut erilaisia värejä ja niistä koonnut liinoja. Erityisesti olen nyt tykästynyt näihin vaaleanpuna-vihreisiin sävyihin.Mutta tykästyin kovasti myös näihin sinivalkeisiin sävyihin. Liinat ovat vielä viimeistelyä vaille valmiita, joten toivottavasti pian saan kuvia myös valmiista tuotoksista. Jospa ne ehtisivät valmiiksi, kun juhannuksen jälkeen suunnistamme myyntikojumme kanssa iltatorille..:)Bookplussalla oli tässä muutama viikko sitten Tilda-kirjoista kamppanja tarjous ja tietysti minä riehaannuin ostamaan ison pinon kirjoja. Näissä on aivan valtavasti ihania uusia ideoita. Viimeistään nyt kun selailin näitä kirjoja puraisi minua Tilda-kärpänen.


Nämä kuvat on otettu pari viikkoa sitten vanhempieni mökillä. Tuolloin oli tämän alkaneen kesän lämpimin päivä ja istuin koko päivän punoen pajusta kranssipohjia tulevia askarteluja varten. Taisi tuolloin käsivarret saada hennon punoituksen.


Kaunis ja ihana kesä on jälleen saapunut ja mikä voisikaan olla sen ihanampaa kuin nauttia jälleen auringosta ja lämmöstä pitkän kylmän ja pimeän talven jälkeen.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...