Sunday, April 10, 2011

Kädentaitomessujen löytöjä

Tänään lähdimme porukalla kiertelemään Jyväskylän kädentaitomessuille. Valtavasti uusia ideoita jälleen mukaamme keräsimme ja tietysti myös hieman tarvikkeita noiden ideoiden toteuttamiseen.


Nämä upeat tilkkutyökankaat löytyivät peekaa-tuotteen messuosastolta. Kankaat oli laitettu niin kauniisti väreittäin esille, että joka väriä olisi tehnyt mieli mukaan ottaa. Messutarjous oli varsin kiva joten pakko oli tämä nivaska mukaan ottaa. Käykää katsomassa ihania kankaita peekaan nettikaupassa.


Nämä kauniit pajulastut löysimme Valtimon-Kukan messuosastolta. Lastuista oli valmistettu kauniita tuotteita ja näitä pajulastuja ostimme omia askarteluja varten. Kyllähän sitäkin jo autossa kotimatkalla pohdittiin, että miten noita lastuja voisi valmistaa ihan itse...:)


Paperinarut bongattiin Finntexomerin osastolta. Olemme käyneet Kauhavalta hakemassa poppana- ja matonkuteita, joita heillä nytkin oli myynnissä. Varastomme ovat tällä hetkellä hyvät, joten niitä emme nyt ostaneet, mutta paperinaruaskartelua varten tarvittiin tarvikkeita. Ihania värejä oli tarjolla paljon eikä hintakaan päätä huimannut.


Olen Askartelupuoti-Pian vakioasiakas ja Pian messuosastolla oli toki käytävä. Nämä keväiset tilpehöörit ostin munien koristeiksi. Olen huovuttanut Novitan hahtuvaisesta kauniita keltaisia munia ja ne kaipaavat pieniä koristuksia piristykseksi. Kuvia munista laittelen kunhan saan ne valmiiksi.

Varsin idearikas päivä tänään messuilla oli. Ihastelimme erityisesti erilaisista luonnon materiaaleista valmistettuja tuotteita ja kunhan taas kesä tulee niin pääsemme keräämään kaikenlaisia materiaaleja uusien ideoiden toteuttamista varten. Eläköön ideoiden rikkaus...:)

1 comment:

  1. Minä kävin eilen kans messuilla ja kyllä oli ihania juttuja! Lähinnä kattelin vinkkejä, kun noita tarvikkeita pursuu joka paikasta.. Mutta tarttui mukaan pussillinen nahan paloja lasten tossuja varten.. Saapi nähdä, milloin niitä saisi aikaiseksi! Iloisia käsitöitä toivotellen
    Heli

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...