Saturday, February 19, 2011

Pakkasen nipistelyä ja keväisiä ajatuksia

Viimepäivät on vietetty täällä keskisessäkin Suomessa melko pirtsakoissa pakkaskeleissä. Yöllä lämpötila on käynyt alimillaan -35 asteessa. Ihana auringonpaiste on kuitenkin mukavasti päivisin jo lämmittänyt. Jos nyt ei vielä kovasti ilmaa niin ainakin mieltä se o piristänyt ja siirtänyt ajatuksia alkavaan keväääseen.


Pääsiäisaiheisia tilkkuliinoja olen aloittanut tekemään kevään myyjäisiä varten. Kymmeneen liinaan olen jo keltaiset keskiosat leikannut, mutta reunakaitaleita puuttuu vielä melkoinen määrä ennen kuin pääsen ompeluspuuhiin.


Vaaleat, kevyet ja luonnonvärit ovat nyt ajatuksissani ja pellavakangapohjalle lähdin kokeilemaan tällaista. Näistä voisi tehdä vaikka ovikoristeita ja pienia seinävaatteita ja tyynyjä ja ja....:)


Myös kangaskaupassa tuli menneellä viikolla piipahdettua ja millaisia ihania kankaita taas palakorista löytyikään...:) Kyllä oli askel kevyt kun isojen kassien kanssa kangaskaupasta lähdin ajatellessani mitä kaikkea näistä jälleen voinkaan tehdä.


Tämä kuutamomaisema näkyi parvekkeeltamme toissailtana. Ihan ei kamera tallentanut tunnelmaa sellaisena kuin se sillä hetkellä näytti. Tällä hetkellä talvinen luonto on kyllä kaikkein kauneimmillaan eli nautitaan siitä ja ihanasta auringonpaisteesta.

2 comments:

 1. Kivoja kankaita. Ja ihanalta näyttää tuo sydän-juttu. Sulla on niin ihanan järjestelmällisesti nuo kaikki. Aurinkoisia päiviä!

  ReplyDelete
 2. Maarit,
  Your blog is absolutely gorgeous. I could pour over the photos for hours! Just wanted to pop in and say hello & see what you've been up to. It looks like you've been quite busy. =)

  All my best,
  Heather

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...