Monday, December 6, 2010

Jälleen oli aika jouluisten lähetysmyyjäisten

Tänään saimme viettää Itsenäisyyspäivän alun seurakuntamme perinteisten joulumyyjäisten merkeissä. Myyjäispäivän tuotto menee lyhentämättömänä seurakuntamme lähetyskohteisiin ympäri maailmaa. Tässä kuvia tuotteista, joita päivän aikana oli myytävänä.


Tässä kuvassa on ihania punatulkkuaiheisia käsitöitä, joita rakas seurakuntasisareni on tehnyt myyjäisiin jo vuosien ajan ja aina ne ovat yhtä suosittuja. Kaikki ihanat pellavaiset kaitaliinat menivät päivän aikana kaupaksi ja myös upeat huovutetut punatulkut lensivät uusiin koteihin.


Today we had Christmas-market day in our church. Today in every year we have this market-day where we collect money for our church´s missionary work. We have own missionary family in Bangkok Thailand and then we have other targets in everywhere in the world. All money that we gave today goes to the missionary targets.


Tänään ilmakin oli niin ihanan talvinen ja jouluinen, kun lunta satoi koko päivän. Maisema on kaunis ja puhdas. Ja mielikin on niin jouluista rauhaa täynnä.Myynnissä oli myös syksyn aikana tekemiäni jouluisia tilkkuliinoja, joista löydät kuvia myös muualta blogistani.


Tässä on hauskoja kahvipaketeista tehtyjä koreja, joita sisaret ovat suurella vaivalla tehneet. Alla olevissa kuvissa on kauniita ja käytännöllisiä kodintekstiilejä sekä saunatuotteita.
Saunatuotteista ja kodintekstiileistä on suuri osa tehty pellavakankaista. Itse pidän pellavasta valtavasti ja erityisesti luonnonvärinen pellavakangas on kaunista ja ajatonta.Ja tässä myyjäisten sukkasatoa, joita sisaret ovat kutoneet pitkin vuotta myyjäisiä varten. Kenenkään ei siis tarvinnut lähteä myyjäisistä lumisateeseen kylmin jaloin.


Eikä kenenkään myöskään tarvinnut nälkäisenä lähteä kotiin, sillä tarjolla oli riisipuuroa sopan kera sekä kahvit jälkiruoaksi. Leivonnaisia löytyi myös joka lähtöön ja tytöt paistelivat joulutorttuja keittiössä koko päivän.


Alkusyksystä tekemäni tilkkupeitto pääsi arpajaisten pääpalkinnoksi ja taisipa olla niin että peitolle löytyi uusi koti Uuraisilta.Tässä kauniita risusydän kransseja. Minusta nämä ovat kaikessa yksinkertaisuudessa erittäin ihania ja taisipa olla jonkun muunkin mielestä, sillä yhtään ei ollut myyjäisten jälkeen pöydässä jäljellä.Kauniit sisarten tekemät havukranssit kävivät kuten aina kaupaksi niin, että myyjäisten jälkeen pöydällä oli vain muutama havunneulanen muistona. Kaikenkaikkiaan ihana myyjäispäivä oli jälleen ja ilo on sydämessä siitä, että on voinut jälleen olla omalla panoksellaan mukana viemässä ilosanomaa maailman ääriin. Sanoma Joulun Lapsesta on suuri ja Iankaikkinen, jonka Hän itse on kehoittanut viemään kaikkeen maailmaan niin, ettei yksikään hukkuisi vaan heillä olisi ikuinen elämä.
Itsenäisyyspäivän ilta on hämärtynyt ja meilläkin parvekkeella palavat lyhdyissä kynttilät ja pian kynttilät syttyvät myös täällä sisätiloissa ja rauhoitutaan katsomaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa presidentin linnassa. Kaikille Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa ja ihanaa joulun odotusta.

1 comment:

  1. Kiitos kauniista sanoistasi blogissani.
    Teette arvokasta työtä sen tärkeimmän sanoman levittämisen eteen.
    Siunattua suuren juhlan odottelun aikaa. Kunpa jokainen meistä osaisi hiljentyä joulun todellisen sanoman äärelle. Pysähtyisi ja ottaisi todellisen rauhan sydämeensä.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...