Saturday, October 23, 2010

Keittiön pöytä valmiina

Tänään saimme valmiiksi keittiön pöydän ja tuolien entisöinnin. Pöytä on meille aivan uusi, sillä saimme sen vanhemmiltani. Tuolit taas ovat meidän vanhat keittiön tuolit, jotka saivat uuden värin ja uuden verhoilun.

Verhoilukankaan ostin Sisustus-Pikkulinnasta. Kangas on mielestäni aivan mielettömän kaunista ja juuri sellaista, kun olin haaveillutkin. Koko kalustosta tuli todella kaunis, rakas mieheni on niin taitava! Mutta täytyy kyllä kehaista vähän itseäkin ja äitiäni, sillä me teimme verhoiluhommat. Nyt täytyy vain äkkiä aloittaa uusien verhojen ompelu. Kangas on jo odottamassa ja täytyyhän meidän hankkia myös uusi matto ja valaisin, jotta koko ruokailutila saadaan aivan uuteen uskoon.

2 comments:

 1. Kauniisti entisöity, ihana väri ja verhoilukangas ihana, sopiva ♥
  Olette kaikki taitavia :D

  Minunkin pitäisi silittää uudet verhot, viininpunaiset joissa on kiiltäviä vaahteran lehtiä, ompelemaan ei jouda näköjään :)

  Ihanaa iltaa, leppoisaa ja rauhallista!

  ReplyDelete
 2. Maarit,
  You have a lovely dining area. I'm sure the curtains will be a wonderful addition when you find the time. I've been meaning to make a set since last year! You're inspiring me to get that done.
  All my best,
  Heather

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...