Tuesday, October 19, 2010

Jotain valmista

Pitkä tovi on kulunut, kun viimeksi olen ehtinyt päivittämään uusia juttuja. Elämä on ollut melko hektistä viimeiset viikot. Vapaapäivät ovat kuluneet pääosin keittiön kalusteita entisöiden. Tai siis rakas mieheni on suurimman työn tehnyt ja minä vain yrittänyt jotain siinä sivussa tehdä. Vielä on viimeistelytyöt tekemättä, kuvia lisäilen tännekin kunhan saamme työn valmiiksi.
Tässä jälleen muutamia liinakokeiluja, jotka sain tänään valmiiksi.Liinan pohjakankaana on vaalea pellavakangas. Kuvat on leikattu vanhoista jouluverhoista, joita en enää vuosiin ole ikkunassa pitänyt. Myös reunuskangas on vanhaa jouluverhokangasta.Kuvien tikkaaminen pellavalle ei ollut niin vaikeaa kuin aluksi pelkäsin, vaan oikeastaan se sujui varsin mallikkaasti. Omaan joulupöytään olisi tarkoitus tehdä myös tällainen liina, onhan meillä tulevana jouluna uusi pöytäkin. Joulunajan myyjäiset lähestyvät hurjaa vauhtia ja vielä olisi paljon tehtävää ja askarteluhommatkin täytyisi pian saada aluilleen. Tänä iltana täytyy kuitenkin rentoutua hyvän elokuvan parissa, sillä sen verran raskas työputki on takana.

Here is some table-runners which I have made these days. These I have made for linen and the pictures are from my old Christmas-curtains. They didn´t fit on our window anymore so I decided to use them at the table-runner. I have made quite many runners so far for this years Christmas-markets, but there is still so much work to do before them. And I think that I have got too many ideas and too little time to put ideas into practice.

1 comment:

  1. Valtavan kauniita joululiinoja, minulle tullee jo joulumieli ♥

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...