Monday, September 20, 2010

Punainen projekti

Tänään on ollut kaunis syksyinen päivä. On tullut ulkoiltua, mutta enimmän osan päivää olen istunut lempipuuhassani ompelukoneen ääressä ommellen jälleen yhdenlaista jouluista kaitaliinaa. Tämän liinan nimi on osuvasti punainen projekti ja ohje liinaan löytyy kirjasta "Lahjoja Tilkuista"Keskitilkku on 3x3 tuumaa ja ympäröivät kaitaleet ovat 1 1/4 tuumaa leveät. Alkuperäisessä ohjeessa myös keskitilkku oli punasävyistä kangasta, mutta halusin laittaa joukkoon kuitenkin vaaleaakin, jotta lopputulos olisi vähän "kirkkaampi" ja se kyllä oli ihan hyvä ratkaisu.


Liina on nyt sitten reunusta vaille valmiina. Reunukseen ajattelin myös laittaa vaalean kankaan jotta se vielä kirkastaisi yleisilmettä. Tätä tehdessäni tuumailin että samalla mallilla saattaisi tehdä myös sinisävyisen sekä jouluisen vihreän liinan. Saa nähdä mitä sitten keksinkään....


Syksyinen värikäs luonto antaa runsaasti inspiraatiota. Sitä haluaisi ikuistaa koko väriloiston töihin, joita tekee. Mieli suorastaan pursuilee kaikenlaista uutta ideaa. Voin siis todeta olevani syksy-ihminen, koska nyt tuntuu siltä, että olen energiaa tulvillaan.


Tulevien päivien projektina on myös parvekkeen talvikuntoon laitto. Joitakin juttuja olen jo parvekkeelle laittanutkin, kuten nämä kauniit lyhdyt, jotka löysin Niemisen Kauppakulmasta Tikkakoskella käydessäni. Muutaman gallunan olen myös jo ruukkuihin laittanut, mutta vielä ne viimeiset silaukset puuttuvat ja ne ovat työn alla. Mukava on sitten illan tullen sytytellä tulet lyhtyihin ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...