Thursday, September 16, 2010

Pientä edistymistä

Viimepäivät ovat melko tarkalleen kuluneet töissä, joten ompelukset ja muut käsityöt ovat jääneet todella vähille. Tänään kuitenkin sain viettää vapaapäivää ja sain sen myötä valmiiksi myös ensimmäisen jouluisen kaitaliinan.

Näistä yllä olevista paloista lähdin rakentamaan liinan, jossa yhdistelin kahdenlaisia erilaisia paloja. Pienimmät neliöt ovat vain 1,5 x 1,5 tuumaa kanttiinsa, joten melkolailla hidasta on ollut näiden palojen leikkaaminen ja ompelu. Se kuitenkin kannatti ja lopputulos on mielestäni melko hyvä.Kaitaliinasta tulee melko pitkä, mutta mielestäni sen on tarpeenkin olla hieman pidempi kuin aiemmin tekemäni liinat, sillä pieniruutuisena se jäisi hieman "tyngän" näköiseksi, jos se olisi lyhempi.
Uuden jouluisen kaitaliinan kankaat on jo valittuna ja osittain leikattunakin, sormet syyhyävät päästä niiden kimppuun. Huomenna on kuitenkin jälleen poppanapäivä, joten tilkkutyöt saavat hetken odottaa.


Nämä Tildailu-kirjat löytyivät eilen suurenkuun alennusmyynnistä. Todella ihania vinkkejä ja upeita malleja joulunaikaan sekä koko talveen löytyy runsain mitoin näistä kirjoista. Löysin jo monta mukavaa ohjetta, jotka olisi tarkoitus vielä tänä syksynä toteuttaa jos vaan suinkin ehdin....

2 comments:

 1. On todella kauniita liinoja!
  Tässä samalla ihailen sivupalkissa olevaa sinistä peittoa TAAS!
  Kyllä minunkin täytyy alkaa suunnitella sitä peittoa piankin.
  Kirja vaikuttaa kivalta, pitää tutkia :)

  ReplyDelete
 2. Ei muuta kuin alat vaan peiton tekoon, se tempaisee täysin mukaansa ompelun lumoon. En ollutkaan aiemmin noita Tildailu-kirjoja sillä silmällä katsellut, mutta ihania talvisia ideoita niistä löytyi.
  Ihania syyspäiviä ja ideoiden rikkautta sinulle.
  Ps. olit taas niin ihania kuvia ottanut!!!

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...