Wednesday, September 22, 2010

Parvekkeen stailausta

Tänään olen käyttänyt päivän touhuten parvekkeen "koristelussa". Aamulla lähdin aluksi hieman metsään etsimään tarveaineita ja loput tarvikkeet löytyivät sitten kaupoissa kiertelemällä. Parvekkeemme on todella ankean näköinen ja olisi jo hieman remontinkin tarpeessa ja siksi halusin koristella sitä hieman syksyä ja talvea varten, jotta se näyttäisi edes hieman kauniimmalta. Tällaista jälkeä sain sitten aikaiseksi.


Löysin Laukaasta Ale-makasiinista tuon kauniin kuparin sävyisen lyhdyn ja ostin niitä heti sitten kaksi. Sinkkiset purkit löysin Plantagenista ja ne olivat juuri sopivan kokoiset, että pieni kaunis Galluna sopi niihin.



Myös nuo yllä olevat sinkki-purkit löytyivät Plantagenista ja ne ovat mielestäni todella kauniit. Upeat ovat myös nuo kanervat, jotka löysin Laukaasta. Minusta puna-lila kanerva on se ainoa oikea kanerva. Kaikenlaisia sinisiä ja oransseja löytyy nykyisin myös, mutta ne eivät kyllä ole yhtä kauniita.




Myös tämä yllä oleva parvekelaatikko on sinkkiä, joskin siitä puuttuu noiden pienten ruukkujen kaunis pinta. Nyt olen hieman tyytyväisempi parvekkeeseemme, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos jotain mukavaa vielä keksin.

2 comments:

  1. Ihania purkkeja ja lyhtyjä, kauniita kanerva asetelmia, ihanat on ♥

    ReplyDelete
  2. Kauniin syksyisiä asetelmia!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...