Friday, September 3, 2010

Lisää kokeiluja

Eilen sain ennen yövuoroon lähtöä valmiiksi muutaman kokeilukappaleen, joista tarkoitus olisi väkertää kaitaliinoja joulupöytiin.


Keväällä löysin alennusmyynnistä keskelle laittamani sinisisen tonttukankaan. Pitkään mietin miten tuota kangasta käyttäisin ja "lahjoja tilkuista" kirjasta löysin vinkin tällaisesta mallista. Siniset kolmiot olivat jo valmiiksi leikattuja. Viimesyksynä leikkasin ne erästä kaitaliinaa varten, jota en sitten saanut onnistumaan mitenkään, mutta nyt siis myös nämä kolmiot löysivat paikkansa.


Vielä täytyisi miettiä se millaiset reunukset liinaan tekisin. Tällaisenaan se jää hieman lattean näköiseksi ja myös hieman "kylmäksi" väreiltään. Mielestäni joulunajan tekstiileissä tulee olla riitävästi lämpimiä sävyjä. Kirjan ohjeessa liinaan oli tehty pykäläreunus, mutta täytynee vielä miettiä laitanko reunuksen samanlaiseksi.


Tämän viikon aikana on taas tipahdellut postiluukusta syksyisiä käsityöideoita. Valtavasti on jälleen uusia vinkkejä lehdet tulvillaan ja varsinkin neuleissa aivan upeita syksyisiä värisävyjä. Ja vaikka ulkona onkin varsinainen koiranilma on sisällä lämmintä ja mieli ideoita tulvillaan.
IHANAA JA IDEARIKASTA SYKSYISTÄ VIIKONVAIHDETTA KAIKILLE!

2 comments:

  1. Kauniit jouluaiheiset liinat, olet kyllä taitava Maarit!
    Mukavaa viikonloppua :)

    ReplyDelete
  2. Ihana! Ihanan jouluinen ja värit hyvin sopii. Laitahan sit kuvaa, kun reunan saat tehtyä.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...