Monday, September 27, 2010

jälleen uudenlaista kokeilua

Tässä jälleen yhdenlainen jouluinen kaitaliina, jonka sain eilen kootuksi. Samalla mallilla tein myös viime joulunajan myyjäisiin liinoja, nyt tosin on hieman erilaiset kankaat käytössä.


Ja tässä sitten tämän päivän saldoa. Sain tänään hieman yllättäen viettää vapaa päivän, kun oli hieman ylitöitä kertynyt ja tottakai päivästä täytyi ottaa kaikki mahdollinen irti. Toki tuli käytyä ulkoilemassa ja nauttimassa kirpakasta syyssäästä, mutta uuden tilkkuliinan teko on myös hyvässä vauhdissa.


Tässä liinassa kokeilen vaihteeksi punaisen ja harmaan yhdistämistä ja saa nähdä millainen lopputulos tästä tulee. Ehdin tänään vielä pellavakankaitakin leikkaamaan liinoja varten. Tuolla ne nyt kylpyhuoneessa ovat kuivamassa. Minulla on tapana "kutistaa" pellavakangas ennen kuin ompelen siitä mitään, tällöin se ei sitten valmiina ompeluksena enää kutistu. Olisi varsin ikävää, jos joululiina menettäisi mallinsa ensimmäisen pesun jälkeen. Pellavalla kun on tapana kutistua melko paljon.
Varsin tuottoisa päivä siis on tänään ollut, ei yllätys-vapaapäivä mennyt lainkaan hukkaan. Nyt on aika kuitenkin jo rauhoittua nauttimaan pimenevän syysillan tunnelmasta.

2 comments:

  1. Ihana on tuo liina ♥
    Kyllä sormeni jo syyhyää päästä ompelemaan, muttei vielä ole kunnon tilkkujakaan, myöhemmin sitten :)

    ReplyDelete
  2. Kyllä se vaan on niin mukavaa puuhaa tuo ompelu, tänäänkin piti vielä työpäivän jälkeen istahtaa ompeluksen ääreen ja tehdä liina valmiiksi :) Se koukuttaa kyllä varsin mukavalla tavalla!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...