Tuesday, August 24, 2010

Log-cabin almost finished - Hirsimökkipeitto viimeistelyä vaille valmiina

Syy siihen etten viimepäivinä ole ehtinyt päivittämään juttujani löytyy näistä alla olevista kuvista. Olen viimeistellyt jo keväällä aloittamani hirsimökkipeiton paloja. Eilen sain vihdoin ja viimein kaikki 120 palaa valmiiksi, joten peiton kokoaminen voi alkaa.


Kun aloittelin ompelua jäin hieman vierastamaan värejä ja kuoseja, jotka olin valinnut. Paloissa on paljon kierrätyskankaita, joten ne näyttivät hieman sekavalta sillisalaatilta, mutta kuinkas kävikään kun sain palaset levälleen lattialle ja ryhdyin silmäämään lopputulosta.


Yesterday I finally got finished log-cabin blocks which I started last spring. That is why my last update is over a week old. I have sewed blocks from morning to the late evening past days. Now I am happy that it is finally done. 120 blocks are now ready.
At first when I choose the fabrics I didn´t be sure if they were the right ones. I used many old fabrics which I have found at the secondhand-shop, so the colors seemed somehow "messy". But today when I spread blocks on the floor I was suprised....


It is quite beautiful I think, so my choice of colors is not so bad at all. I am pretty happy right now.


Nyt täytyy vain tehdä viimeistelytyöt, eli palaset vaan kasaan ja taustakangas paikoilleen sekä reunukset kuntoon niin jälleen on yksi peitto valmiina myyjäisiä varten.


I am now at the middle of the night shifts at work but after that I have six days of from work. I hope that during those days I will get this finished. I can´t wait to start new "quilt-project". After long and hot summer weather is now cooler and sometimes rainy. So it is fine to stay at home and do some sewing.

Kun päivät ovat hiljalleen viilentyneet alkaa ompelutyöt kovasti poltella mielessä, ihana on saada tämä valmiiksi, sillä nyt alkaa olla jo aika aloittaa jouluisten käsitöiden tekeminen myyjäistapahtumia varten. Ja muutenkin kesän aikana on tullut valtava määrä uusia ideoita niin tilkkutöihin kuin muihinkin käsitöihin, joten niitä on päästävä äkkiä toteuttamaan.

1 comment:

 1. Hi, Maarit!
  It's a fantastic top with wonderful and warm coulors!

  Have a nice weekend
  Love,
  Margrith

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...