Thursday, July 1, 2010

Ompeluhuoneen sisustusta osa 2

Kun vihdoin sain uuden suuremman ompelupöydän jäi aiemmin ompelutarvikkeiden säilytyspaikkana toiminut vanha klaffipöytä lähes tyhjilleen. Pitkään olen miettinyt, mihin saisin tilkkutyökankaani kivasti esille. Tähän saakka ne ovat saaneet olla vaatehuoneen nurkassa tai milloin missäkin.


Nyt on huomattavasti helpompi silmäillä uutta työtä suunnitellessa, millaisia kankaita siihen voisikaan laittaa.
Heti sain kyllä huomata sen että mikäli vielä kerrankin eksyn kangaskauppaan ennen kuin olen kaappia ensin hieman tyhjentänyt, ei tänne mahdu enää yhtään kangasta. Siis nyt vaan kiireesti hommiin...


Tällainen klaffi-pöytä on kokonaisuudessaan. Ostin sen isältäni joitakin vuosia sitten. Alunperin tein kaikki ompelutyöni tämän pöydän ääressä, joka on todella pieni. Monta ompelusta tuli pöydän ääressä tehtyä.


Vielä oli eilen aivan pakko käydä kangaskaupassa, kun muutenkin asioilla liikuin ja muutama kangas oli ihan pakko ottaa mukaan. Oikealla reunimmaiset kankaat enteilevät jo joulua... Pian onkin jo alettava suunnitella tulevan joulun myyjäisten ompeluksia. Erityisesti minua viehätti turkoosin sävyinen kangas etualalla, jos vaikka peittoa tästä alkaisi kyhäillä.

1 comment:

  1. Beautiful fabrics! Your stash looks lovely. I've not been able to get the translation keys functioning on the computer, so I haven't been very good about commenting lately. Bear with me, please.

    I still enjoy your wonderful photos very much. =)

    All my best & Happy Quilting,
    Heather

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...