Sunday, July 4, 2010

keskeneräisiä töitä kaappien kätköistä

Siivoilin ja järjestelin muutama päivä sitten kaappeja ja laatikoita keräten kaikenlaista ylimääräiseksi jäänyttä tavaraa ja vaatetta kirpputorille vietäväksi. Samalla järjestelin myös laatikoita ja kaappeja, joissa säilytän käsityötarvikkeita. Keskeneräisiä töitä löytyi monia....


Tämä kirjontatyö on ollut keskeneräisenä pitkän ajan. Yleensäkin kirjontatyöt kestävät minulla pitkän aikaa, mutta tässä työssä huomasin tehneeni sen verran ison virheen, että päätin suosiolla jättää sen hautumaan hetkeksi ja sehän "hautautui" vuosiksi. Nyt otin sen jälleen esiin joten jospa saisin sen etenemään. Jäljellä kun ei olisi enää kuin...loput.


Nämä sukat eivät ole olleet ihan niin pitkää aikaa kesken, mutta kuitenkin. Malli on Novitan lehdestä ja jospa nämä sukat valmistuisivatkin vaikkapa pukinkonttiin...

Olen luonteeltani sellainen että minulla on kesken aina monia asioita ja sama koskee myös näitä käsitöitä. Mielialan mukaan voipi sitten tehdä sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta.


Tämä neulepaita ei sentään ole keskeneräinen, mutta silti se oli unohduksissa vaatekaapin perukoilla. Paidan ohje on myöskin novita-lehdestä ja lankana on Novitan "tennesee". Pusero oli todella kiva ja nopea neuloa ja se on mukavan ilmava myös näin kesäkeleillä.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...