Monday, June 21, 2010

Viipurin tuliaisia

Sain Isältäni tuomisina Viipurin reissulta ihania uusia pellavakankaita valtavan määrän.


Siispä nyt on alettava kiireen vilkkaa suunnittelemaan mitä kaikkea näistä kankaista voisikaan saada aikaiseksi.


Yllä oleva kangas on melko tummaa sävyltään ja kudonta on melko harvaa, joten tämä kangas soveltuu erittäin hyvin erilaisiin kirjontatöihin. Mielessäni onkin jo että tästä voisi valmistaa joulunajaksi liinoja, joihin voisi kirjoa kivoja jouluisia värejä ja aiheita. (siis taidan olla hieman outo kun Juhannusviikolla suunnittelen joulujuttuja.....)


Toinen kangas on jonkin verran vaaleampi ja myös huomattavasti tiukempaa kudosta. Tästä tulee mainiosti jo aiemmin tekemiäni saunatuotteita ja myös kaitaliinat tästä kankaasta tulevat hyviä. Hieman olen jo mielessäni suunnitellut mitä voisin kaitaliinoihin painaa. Kangasvärejä löytyy minulta varastoista runsaasti eli ei muuta kuin suunnittelemaan. Tarkoitukseni olisi kokeilla mm. pihlajan lehden painamista ja myös kuusen oksaa olen haaveillut, joskin ne saattavat osoittautua melko haasteellisiksi. Ihania kankaita joka tapauksessa taas sain ja näistä on hyvä lähteä suunnittelemaan....

1 comment:

  1. Ihania on joo! Pää pullistelee ideoita täälläkin.. Ja kaapit pullistelee, kun kankaita on niin paljon.. Tänään tein muutamia konekirjontajuttuja.. Laittelen kuvia blogiin kun ehdin.. Hyvää juhannusta!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...