Wednesday, June 2, 2010

Vaihteeksi neuletöitä

Sain vihdoin ja viimein lomaviikon aikana koko kevään kesken olleet neuletyöt viimeisteltyä.
Vauvan nuttuja on tarkoituksenani tehdä työpaikalleni keskosvauvojen lämmikkeeksi ja tässä nyt koekappaleet vihdoin valmiina. Nutut on neulottu Garnstudion langoista "fabel" ja "baby-merino". Ohjeet nuttuun löytyvät myös garn-studion sivuilta.


Neulotttu tilkkupeitto on vielä hieman keskeneräinen sikäli että taustaksi olisi tarkoitus vielä laittaa fleece tai flanelli. Peitto on tarkoitus myös tulla osastollemme vauvojen lämmikkeeksi. Peitto on neulottu Novitan "cotton" langasta.
Rakas ikivanha vauvanukkeni "Kiki" pääsi näissä kuvissa mallintöihin. Vauvanukke on kulkenut mukanani minne ikinä olenkin mennyt jo lähes kolme vuosikymmentä ja on hieman reissussa rähjääntynyt, mutta hyvin hän hoiti mallin työt ja nututkin olivat varsin sopivat hänen yllään.
Uudet neuleprojektitkin ovat jo alkaneet näiden jälkeen ja toinen vauvanpeitto on jo lähes valmis ja tehty samaisesta "cotton" langasta.
Myös uudet vauvan nutut ovat tulossa. Löysin erään kangas ja vaatekaupan loppuunmyynnistä edullisesti
"Nallen four-seasons" lankaa ja siitä on nyt tulossa sinisävyinen haalari.
Vaihteeksi oli taas mukava aloitella uusia neuleita tilkkutöiden ja poppanan kudonnan ohessa, neuleita kun voipi kyhäillä vaikka ulkona kesäisessä auringonpaisteessa.

2 comments:

  1. Ootko tehny ton tyynyn ite? Mä oon haaveillu jostakin kesäisestä neulehommasta, mutta en oo vielä saanu aikaiseksi. Ulkona olis ihanaa neuloa, mut mun aika menee pienimmäisen pesässä kävellessä ja loput rikkaruohojen parissa ;) Ehkä mökillä sitten, jos joku muu välillä vahtii.. Ihania on nuo sun tekemät taas!

    ReplyDelete
  2. Tyyny ei ole omatekemäni vaan puttipajan hankintoja. Olen kyllä vähän suunnitellut että "varastan" idean ja teen vähän saman tyylisiä.
    Kyllä sitä onneksi kesälläkin jossain välissä ehtii jotain tekemään, muutenhan sitä tulee vallan vieroitusoireita....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...