Wednesday, June 9, 2010

Upean iltaruskon ihastelua

Tältä näytti taivaanranta meidän parvekkeellamme eilen illalla, eli kertakaikkiaan mahtavalta. Kuvaan sitä ei tokikaan saa vangituksi yhtä upeana, sillä kauniiseen iltaruskoon liittyy myös tietynlainen tunnelma. Se on tunteen häivähdys siitä kuinka valtava ja ihmeellinen Jumala meillä on.


Hän on luonut sanallaan tämän maailmankaikkeuden ja kaikki luonnon valtavat ihmeet, joista iltarusko on mielestäni yksi upeimmista. Se on Luojan siveltimen taidonnäyte, ja siinä taideteoksessa ei ole yhtään virhettä eikä yhtään ylimääräistä piirtoa.


Ilta on meille aina muistutus siitä että jotain on taas peruuttamattomasti takanapäin. Miten käytimme kuluneen päivän. Sanoimmeko lähimmäisellemme sellaisia sanoja, joita muistellessaan hänen on mukava käydä nukkumaan vai sanoimmeko sanoja jotka saavat hänet murheelliseksi. Miten käytämme aikaa jonka Jumala meille on antanut? Vain sillä on merkitystä miten olemme elämämme eläneet ja mihin olemme aikamme käyttäneet. Me emme voi elää kulunutta päivää uudelleen ja siksi on tärkeää käyttää päivämme oikein.


Kiitän Jumalaa tästä päivästä ja elämästä jonka olen Häneltä lahjaksi saanut ja rukoilen että voisin elää jokaisen päivän niin että se toisi kunniaa Hänen nimelleen.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...